PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2016-02-11 15:43:13
Ja polecam śniegówki.
Zmieniony przez - paw7897295 w dniu 2010-04-16 16:20:19
Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
turfy w miarę ok
najlepsze lanki
" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "

Muszę kupić sobie nowe papcie do gry i właśnie zastanawiam się czy kupić halówki czy śniegówki. W okolicy mam boisko z sztuczną murawą i jak jest mokro/wilgotno to w halówkach się ślizgam. Mam więc pytanie odnośnie tych śniegówek, bo nigdy w nich nie grałem: jak w nich się gra na sali i asfalcie? Czy na asfalcie się nie ślizgają?
Coco Jumbo i do przodu

JA GRAM W ADI CORE ADIDASA do gry na sztucznej nawierchni- jak na rysunku..
Mega dobre przy deszcu zero ślizgu, świetne czucie piłki i wytrzymałe maks.. jedyny minus cena

300zł min
Zmieniony przez - diakonos_0 w dniu 2010-04-23 15:21:33
Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego
Lanki rzeczywiście się średnio sprawdziły, ale z tego co widziałem to większość z nas grała w lankach. Byli też tacy w halówkach, ale im szło znacznie gorzej :D Znajomek polecił mi takie oto buciki na sztuczną: http://www.sklep.extremesport.pl/product_info.php?cPath=41_50&products_id=19721 prawdę mówiąc już je zamówiłem, ale jeszcze pytanie do was. Gra ktoś w takich na sztucznej? Kolega mówił, że są znacznie lepsze niż lanki.
jak będzie po deszczu to do lanek śniegówki się nie umywają

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "