Witam , potrzebuje butów z płaską, cienką podeszwą jakieś?? nie wiem czy halówki do piłki nożnej sie nie nadadzą ?? lub jakieś buty do podnoszenia ciężarów ? (tylko nie moge znaleźć żadnego sklepu gdzie je można kupić ). z Góry dzięki za pomoc !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie kupuj z rynku za 60 zł, shit jakich mało, za 90 zł w Go Sporcie masz buty na płaskiej podeszwie, nadają się do ćwiczeń, od początku roku w nich ćwicze i jest OK.
ćwiczenie w klapkach to szczyt głupoty,
Hehe, czemu tak sądzisz?
/ Cokta, a ubierz chińskie pantofle do np. treningu SW
, masowe samobójstwo w szatni gwarantowane
Zmieniony przez - Ziperon w dniu 2011-06-01 21:46:58
ćwiczenie w klapkach to szczyt głupoty,
Hehe, czemu tak sądzisz?
/ Cokta, a ubierz chińskie pantofle do np. treningu SW

Zmieniony przez - Ziperon w dniu 2011-06-01 21:46:58
Żyj jak samotnik, trenuj jak maszyna.
...
Napisał(a)
http://allegro.pl/klapki-basenowe-arena-hydrowalk-tanio-rozm-46-i1597971393.html
Polecam, przynajmniej stopy nie śmierdzą, a w halówkach, ćwiczyłem na początku, nie polecam, no chyba, że smród Ci nie przeszkadza, to ok, ale inni mogą go poczuć w szatni.
Polecam, przynajmniej stopy nie śmierdzą, a w halówkach, ćwiczyłem na początku, nie polecam, no chyba, że smród Ci nie przeszkadza, to ok, ale inni mogą go poczuć w szatni.

...
Napisał(a)
i robisz przysiady w japonkach ?
nic ci jeszcze na palca nie spadło ?
chodź dalej, pójdzie do ortopedy za dwa lata i oceni stan twoich kostek
nie daj boże ci ciężarek *******nie na palec
good luck
nic ci jeszcze na palca nie spadło ?
chodź dalej, pójdzie do ortopedy za dwa lata i oceni stan twoich kostek
nie daj boże ci ciężarek *******nie na palec
good luck
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
robie przysiady i jeszcze nic mi nie spadlo. co do kostek, nigdy się nad tym nie zastanawiałem.
...
Napisał(a)
A niby jak normalne buty usztywnią kostkę ? Raczej w niewielkim stopniu.
No chyba, że mówimy o butach za kostkę, to zwracam honor :)
Ogólnie nawet nie pomyślałem, żeby ćwiczyć w klapkach, no ale jak komuś nie przeszkadza, to moim zdaniem nic w tym złego.
A jeśli upadnie ciężarek, to adidaski też dużo nie dadzą :P
Pozdrawiam
No chyba, że mówimy o butach za kostkę, to zwracam honor :)
Ogólnie nawet nie pomyślałem, żeby ćwiczyć w klapkach, no ale jak komuś nie przeszkadza, to moim zdaniem nic w tym złego.
A jeśli upadnie ciężarek, to adidaski też dużo nie dadzą :P
Pozdrawiam
Ciągły trening w drodze do chwały, świat jest zbyt duży, żeby być małym.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!