Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24
Witam mam pytanie.
Czy w Bydgoszczy jest klub kulturystyczny do którego można się zapisywać??? Mam 17 lat i trenuje już ponad rok i chce na poważnie zacząć kulturystyke Za każde informacje dziękuje
Szacuny
6
Napisanych postów
828
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15646
Jeśli ci chodzi o kulturystyke "pokazową" to nigdzie niema takiego klubu jeśli ci chodzi o trójboje, dwuboje, podrzucanie ciężarów to na zawiszy są takie sekcje niewiem dokładnie czy trójbuj i dwubuj ale napewno podrzut ciężarami.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24
Dzięki za odpowiedź właśnie chodziło mi o pokazową... do trójboju albo dwuboju niezbyt się nadaje, nie mam super siły i dodatkowo skrzywienie kręgołupa ;-/
Szacuny
6
Napisanych postów
828
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15646
Każdy kulturysta "pokazowy" ćwiczy na takich siłowniach jakie sobie wybiorą poprostu musisz przygotowywać się do zawodów i startować poprostu musisz szukać zawodów dla amatorów i tyle.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24
Wiem że najczęściej tak się robi ale moja mama trenowała kulturystyke w Bydgoszczy czyli musi coś być w tym rodzaju w bydzi albo było przynajmniej. Zawsze jeszcze są ciężary jak piałeś
Szacuny
2
Napisanych postów
148
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14413
jest klub Violetta Bydgoszcz , prowadzony przez panią Violettę Pryłowską , w Toruniu jest też Efekt Toruń
ale jeśli chcesz wyjść na debiuty to nie musisz być zrzeszony
Szacuny
8
Napisanych postów
612
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23199
siłowni Pryłowskiej juz nie ma od kilku lat , teraz ma chyba jakis klub w Solcu Kuj ale mogę się mylić , tak jak pisali wyzej musisz znalezc miejsce ktore tobie najbardziej odpowiada a dalej to juz twoja motywacja i ciezka samodzielna praca, ew poszukac sobie trenera ktory by cie poprowadzil jednak nie wiem czy w bdg ktos sie zajmuje czyms takim , pozdr