Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2078
Witam chciałbym poznać wasze zdanie na temat kropli CBD. Chciałbym zacząć stosować owe krople w celu polepszenia jakości i czasami długości snu.
Walczę z moim systemem zmianowym w pracy. 3 nocki 3 dni wolne i 3 ransze zmiany.
Powoduje to duże zaburzenia w jakości snu jak i trudności w zasypianiu.
Jakie krople CBD zakupić i ile % mają mieć mocy ?
Dodam iż melatonina nie działa. Mam po niej różne przedziwne sny jak i sama jakość snu jest słaba.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
Witaj. W sumie tak naprawdę to czy te będę zadziała czy nie zależy od tego jaki problem u ciebie występuje. U mnie dodatek CBD z rana jak i na wieczór jak najbardziej pomagał nie to bardziej radzić sobie ze stresem I na pewno nie był to efekt placebo. Dla testów odstawiłem Wtedy inne dodatki adaptogenów jak ashwaganda między innymi. Jednak tutaj trzeba zadać sobie pytanie jaki problem U nas występuje Czy istnieje jakieś powiązanie z problemem neuroprzekaźnika mi z nadnerczami i tak dalej jeżeli Kłopot jest dość duży to faktycznie Samo CBD może nie pomóc
Szacuny
2475
Napisanych postów
4131
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
130088
Większość osób z którymi mam kontakt i próbowali cbd to jakoś mega nie zachwalają , każdy mówi że zdecydowanie lepiej zwykle zielone zapalić. Jedynie dobrze działało na tych którzy twierdzili że cbd to złoto i coś cudownego , podświadomość jakaś robiła robotę i tak naprawdę myśle że sobie wmawiali że działa xd