Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
To po pierwsze! A po drugie - w jasnym piwie jest bardzo mało węglowodanów, w 1 butelce - jakieś 30 g. W takiej samej ilości soku owocowego - min. 50 g.
Szacuny
11
Napisanych postów
982
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12814
pocieszajace ale ja nie moge sie do nich przekonac. CHyba ze wspomagaja utrate tluszczu :) A tu chyba bardziej chodzi o komfort psychiczny i dalsza motywacja a takze brak szkod po jednarazowym wybryku. CO prawda czesc artykulu wspomina o pobudzonych hormonach przy cheat mealach ale to zapewne zalezy od organizmu. Popraw mnie jesli sie myle.
\
Widzisz ja mam bariere psychiczna przed cheat mealami :P
Bardziej mnie martwi spozywanie twarogu na noc.Czytam co raz czesciej ze laktoza powodu zlogi w jelitach itp. Wyeliminowal bym chetnie,ale nie mam zamiennika. Jedyne co mi wchodzi to TUNA + OLIVA ale znowu rtec 7x tyg.... gotowanie po raz enty to ostatnie co zrobie. Myslalem nad krewetkami ,ale z oliva nie bedzie to przebojowe polaczenie. Jajka-za duzo kalorii w stosunku do bialka zawartego. Staram sie nie jesc wiecej niz 160kcal przed snem (taki bilans) .
Masz o tym moze artykow jakis ? :> Oczywiscie wlasnie zamierzam skorzystac z wyszukiwarki i sam cos poszperam,ale jak masz jakies sugestie to chetnie wyslucham.
Zmieniony przez - TheBigBoss w dniu 2010-01-21 22:12:13
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Nie kojarzę teraz, czy mam jakiegoś arta na ten temat.
Podejście do posiłków oszukanych zależy od osobniczych predyspozycji psychicznych: jedni potrzebują takiego przerywnika, dla lepszej motywacji, innych za to tak dręczy poczucie winy, że źle to wpływa na ich psyche.
Twarożek możesz robić z chudego białego sera - będzie bez laktozy. Pomijam ogólnie złą opinię nabiału. Tuńczyka nie polecam - 1 puszka na tydzień to max (rtęć).