bardzo dobry chlebek, ale jedno pytanie: w jaki sposób go przechowywać w domowych warunkach, jem ten chleb sam, w niewielkich ilościach, jedna kromka rano, jedna wieczorem, jak przechować resztę? Upiekliśmy ten chleb pierwszy raz i boję się, czy nie będzie pleśniał.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może w lodówce?
Pewnie prędzej czy później i tak się zepsuje. Może po prostu warto piec mniejsze ilości a częściej.
Pewnie prędzej czy później i tak się zepsuje. Może po prostu warto piec mniejsze ilości a częściej.
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!