Szacuny
9
Napisanych postów
151
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8757
Witam.Chcialbym zapytac Was czy znacie jakies sposoby na poprawienie nastroju?Jakie witaminy kupic?Jakie pierwiastki sa za to odpowiedzialne?
Jakiej muzyki sluchac? itp.Chodzi mi o to ze nieraz(rzadko)wstaje rano i mam dobry nastroj, czuje sie dobrze wszystko mi wychodzi i jestem jakos bardziej pewny siebie.Chcialbym zeby tak bylo na stale.
"Każda porażka jest szansą żeby spróbować jeszcze raz, tylko mądrzej"
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Fronko
Co do suplementu to przede wszystkim na wzmocnienie. Potrzebuję nabrać sił, ciągle chodzę zmęczony i przybity, nie mam siły nawet na rower, a kiedyś nie wobrażałem sobie dnia bez niego. Do pracy potrafiłem na nim śmigać.
może więc trzeba poszukać przyczyny tego stanu rzeczy
Szacuny
0
Napisanych postów
98
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2927
Regularnie zazywam magnez+vit B6.Taka 3 tygodniowa kuracja naprawde mi pomaga mozna smiało brac dłuzej.Biore 3 razy 1 tabl dziennie do sniadania obiadu i kolacji.Pozdrawiam
Szacuny
9
Napisanych postów
151
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8757
Jesli chodzi o ruch to malo sie poruszam(nieliczac silowni-cwicze regularnie),ale chce przytyc i za duzo aerobow tez nie chce robic.
Raz dziennie przejade sie rowerem ok 2km.Boje sie o mase.Ale tłuszczu tez prawie wcale nie mam.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
117
alkohol nie jest dobrym rozwiązaniem ponieważ ołabia układ nerwowy,oczywicie z kolegami mozesz wypic sobie 1-2 piwa.Twoje zaburzenia nastroju moga być spowodowane tym, że np spożywasz sterydy, czytałem gdzies ze wpływaja na nastrój.Nalepsze rozwiązanie to trzeż spotkach sie z kolezankami kolegami troche pośmiać się
Szacuny
9
Napisanych postów
151
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8757
No z tym piciem to niedlugo bedzie problem bo za tydzien wyjezdzam na studia a chce ciagle cwiczyc.Koksow nie biore i nigdy nie wezme.
Nieraz nawet zwyczajne szczere pogadanie z kims nastraja pozytywnie na cały dzień.
1