jak wyzej nie chce mieć sylwetki jak krzyś bo mi sie taka nie podoba

jest zbyt koleś wypakowany jak dla mnie
Białko mam 150-160 wiec dołoże troche białka :D co by do tych 180 podskoczyło przynajmniej, co nie będzie łatwe bo bym musiał odzywke faktycznie kupić, tylko do jakiego posilku białko jeszcze dokładac chyba do 1 śniadania bo wszedzie indzie tego białka jest około 30gram na posiłek.
Co do kalori to do końca mojego testu pozostane na tych 2100 + 200-300 dodatkowych, które sie natarmosza po drodze :D:D:D a po 3tyg będzie już 2650 + to co sie nawinie (do 200 kalori)
Tłuszcze zostaje 60G
Węgli nie obniże bo będzie chyba duzo za mało - jest 229 + te 500ml soku pomaranczowego/grejfrutowego czy winogronowego zmieszanego z wodą, wiec to znowu bedzie +40g Wegli.
27 GRUDNIA tam znać jakie efekty, może fotki nawet popstrykam :D:D, potem bedzie lekka przerwa treningowa i od 3STYCZNIA zaczne jakiś inny CYKL :D
Lu Petitki Go! To przepyszne ciastka, bogate w pełnowartościowe i pożywne składniki: pyszne suszone owoce (rodzynki i skórkę pomarańczową) oraz aż 53% różnych rodzajów zbóż (pszenicy, żyta, jęczmienia, owsa). Nie zawierają barwników ani konserwantów. Lu Petitki Go! Zawierają 15% pełnego ziarna, a także błonnik.
Składniki: mąka pszenna 35%, płatki 18% (pszenne, owsiane), cukier, olej palmowy, rodzynki 7%, olej rzepakowy, ryż ekstrudowany 2,8% [mąka (ryżowa, owsiana, pszenna), syrop maltozowy, serwatka w proszku, cukier, sól, glukoza], suszone kawałki owoców 2% (jabłka, brzoskwinie, pomarańcze, morele, cukier, syrop glukozowy, glicerol, błonnik, pektyna, aromat naturalny pomarańczowy, kwas askorbinowy), kandyzowana skórka pomarańczowa 1,8%, substancje spulchniające (wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu), emulgatory (E 481, lecytyna sojowa),
odtłuszczone mleko w proszku, sól, aromat pomarańczowy
Zawiera: gluten, soję, mleko, orzechy laskowe
W zakładzie też są używane: orzechy arachidowe, sezam, jaja
wartość energetyczna: 426 kcal (1784 kJ*) / 100 g
Białko 6,50 g
Węglowodany w tym: 65,40 g
Cukry 25,90 g
Tłuszcze w tym: 15,30 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 4,50 g
Błonnik 4,00 g
Witaminy w tym:
Witamina E 3,00 mg