Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3062
Witam. Chciałbym się Was poradzić w paru kwestiach a mianowicie :
1.. zaraz wrzucę zdj i poproszę o wychwycenie zaniedbanych partii( lub tych które odstają od innych)
2. looknięcie czy odpowiednią mam proporcje wartości odżywczych jeżeli 3311.31 kcal ,455.31g w , 124.18gram białka i 120g tłuszcz podkreśle że moim celem jest złapanie paru kg w ciągu miesiąca (1-2kg).
Z góry dzięki za porady oraz wskazówki :)
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
103
Dokładnie...ćwicz całe ciało ale jeśli czujesz, że chciałbyś poprawić którąś partię mięśni lub nie jesteś z niej zadowolony to ułóż sobie tak trening aby położyć większy nacisk na to co chciałbyś osiągnąć i ćwicz tą partię np. nie raz w tygodniu tylko dwa lub jak tam Ci wygodniej. Ale nie zaniedbuj innych części ciała, gdyż wtedy przyrosty będą nawet lepsze.
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
103
No zgodze się z kolegą..czyli górna cześć klatki piersiowej, plecki no i faktycznie przedramiona są nieproporcjonalne (bynajmniej na fotkach) do bicepsów i reszty ramienia. Ale ogólnie jak na twój młody wiek to dobrze się prezentujesz. Będzie lepiej jak nabierzesz jeszcze parę kg :).
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3062
wiem że nie ten dział na temat diety ale może ktoś odpowie mi na 2 pyt a mianowicie czy 3311.31 kcal ,455.31g w , 124.18gram białka i 120g tłuszcz to odpowiednie zestawienie zapotrzebowania dziennego aby masa szła powolutku w górę?
Szacuny
1
Napisanych postów
3321
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7967
wazysz 79kg wiec okolo 155-160g bialka musisz dostarczac dziennie, tluszczy kolo 90-110g a reszte wegli ale nie mniej niz 350g na dobe a co do proporcji za maly staz masz by brac sie za trening z piorytetem, ćwicz całe ciało bez piorytetu a zobaczysz ze powoli wszystko bedzie ze soba grało