witajcie , mam pytanie co do produktu crea fight firmy ihs,kumpel dal mi pol puszki ,jednak puszka nie jest orginalna i wydaje mi sie ze proch jest calkiem inny niz orginalny crea fight. Mogłby mi ktos opisać smak ,rozpuszczalnosść ,kolor ? u mnie kolor jest blado czerwony , rozpuszczalność srednia robia się grudki. Proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dawno nie piłem ale nie przypominam sobie żeby był czerwony na pewno grudki się nie robiły.
Pieni się dość mocno i kilka min po odczekaniu piana opada
Pieni się dość mocno i kilka min po odczekaniu piana opada
...
...
Napisał(a)
Sorki za odkopanie tematu ale nie będę otwierał nowego. Jak się ma crea fight do apetytu? Po skończonym treningu i zażyciu crea nie mam ochoty na posiłek. Wręcz się zmuszam aby go zjeść. Czasami męczę się nawet 30 min z posiłkiem. Bywa i tak, że nie mogę zmieścić porcji, którą wcześniej połykałem migusiem.
...
Napisał(a)
Tez miałem podobnie ,ogolnie po calej puszcze cf sporo przytyłem ,wydaje mi sie ze spowodowane jest to duza iloscia weglowodanow + hydrolizatu bialka
...
Napisał(a)
Przede wszystkim jaki jest czas pomiędzy wypiciem Cre Figt a a posiłkiem???
Jeśli próbujesz zaraz jeść co wydaje mi się najbardziej prawdopodobne a wypicie produktu = się ilość płynu w żołądku, który i tak jest "zaciśnięty" po treningu.
Wypij Crea Fight po treningu odczekaj ok 40 min i nie powinno być problemu.
CO do tycia i ilości węgli w produkcie ma on dobrą i niewielką ilość jak na cukry po treningu więc jeśli przytyłeś to uważam, że ilość węgli w posiłkach lub ich złe proporcje były przyczyną a nie sam produkt.
Czy uwzględniłeś makro składniki w diecie i jak to monitorowałeś???
Zmieniony przez - Marcin4_ w dniu 2015-08-16 09:27:02
Jeśli próbujesz zaraz jeść co wydaje mi się najbardziej prawdopodobne a wypicie produktu = się ilość płynu w żołądku, który i tak jest "zaciśnięty" po treningu.
Wypij Crea Fight po treningu odczekaj ok 40 min i nie powinno być problemu.
CO do tycia i ilości węgli w produkcie ma on dobrą i niewielką ilość jak na cukry po treningu więc jeśli przytyłeś to uważam, że ilość węgli w posiłkach lub ich złe proporcje były przyczyną a nie sam produkt.
Czy uwzględniłeś makro składniki w diecie i jak to monitorowałeś???
Zmieniony przez - Marcin4_ w dniu 2015-08-16 09:27:02
...
...
Napisał(a)
Czas pomiędzy wypiciem Crea Fight, a posiłkiem wynosi +/- 30 min. Po treningu rozciąganie, a następnie kąpiel i dopiero posiłek. Fakt przez upały piję więcej wody podczas treningu ( ok 2 l ) wcześniej mniej więcej 1 l - 1.5 l. i zaraz po rozciąganiu nie miałem problemu ze zjedzeniem ogromnej michy amciu. Poczekam aż będzie chłodniej. Jeżeli to nic nie pomoże to przesunę trochę w czasie posiłek po treningowy. A jak i to nie pomoże to trudno bo nie mam zamiaru rezygnować z Crea Fight'a
Zmieniony przez - clown w dniu 2015-08-16 10:17:48

Zmieniony przez - clown w dniu 2015-08-16 10:17:48
...
Napisał(a)
Jednak upierałbym się przy zjedzeniu posiłku :)
Wiec jeśli będzie problem pij wtedy crea figt pod koniec treningu wydłuży to czas do posiłku i powinno się poprawić jak będzie jednak problem to pomyśl o zmianie środka może na coś w kap lub w innej postaci żeby jednak posiłek stały zjeść
Wiec jeśli będzie problem pij wtedy crea figt pod koniec treningu wydłuży to czas do posiłku i powinno się poprawić jak będzie jednak problem to pomyśl o zmianie środka może na coś w kap lub w innej postaci żeby jednak posiłek stały zjeść
...
...
Napisał(a)
Z posiłku nie mam zamiaru rezygnować. Spróbuję jeść go kapkę później. Zobaczę w poniedziałek jak sprawa wygląda. Dzięki za odpowiedź
Zmieniony przez - clown w dniu 2015-08-16 12:51:52

Zmieniony przez - clown w dniu 2015-08-16 12:51:52
...
Napisał(a)
Przesunąłem w czasie posiłek i faktycznie pomogło. Sorki za kłopot i dzięki za poradę 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
KSW 26 - Materla, Różal, Anzor
Następny temat