Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

CWICZENIA Z NATALIA GACKA DLA KOBIET

temat działu:

Hi Tec Nutrition & Peak Performance

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 78790

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 572 Wiek 12 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3953
Natalio, dziękuje za odpowiedź. W moim dzienniku, na pierwszej stronie są zdjęcia mojej sylwetki ( może coś ułatwi w rozpisce ). [https://www.sfd.pl/temat695213]

Właśnie, co do nóg. Też chce je katowac , więc prosze o trening (dzielony), gdzie nogi, moglaym robic 2 lub 3 ray w tyg :-]

o to moj stray plan;

Dwa treningi A i B robi się na zmianę . Zawsze 60sek przerwy miedzy seriami,
Treningi z każdego A i B:
1,2 -gi tydzien wykonujemy po 2 serie każdego ćwiczenia , po 15 powtórzeń
3,4 -ty po 2 serie 12 powtórzeń
5,6-ty 3 serie 10 powtórzeń
7,8- my 3 serie 8 powtórzeń
Ćwiczenia oznaczone B1B2 itd wykonujemy parami na zmianę w obwodzie wszystkie serie z przerwami dopóki nie zostanie dokończona zadana ilość, dopiero przechodzi sie dalej

Trening A.
A. Przysiad ze sztanga na plecach
B1. wyciskanie sztangi skos góra
B2 przyciąganie drążka dolnego siedząc do klatki
C1. prostowanie nóg w siedzeniu
C2 wznosy z opadu
D. plank (1x ile dasz rade utrzymać)

Trening B.
A. Martwy ciąg
B1. Wyciskanie sztangi stojąc
B2. ściąganie drążka górnego do klatki szeroko z nachwytem
C1. wypady
C2. uginanie nóg leząc
D. pompki 1 seria na maksymalna ilość powtórzeń
Po treningu 20min aerobów na bieżni lub rowerku, lub orbitreku...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2368
Droga Natalio! Jestem nowym użytkownikiem forum i bardzo się cieszę, że na nie trafiłam, bo od pewnego czasu jestem Twoją wielką fanką:)Chciałabym Cię poprosić o ułożenie diety, jeżeli oczywiście to nie jest duży problem. Generalnie zasady znam (sporo rozjaśniły mi książki Katarzyny Matelli), ale nadal czuję się w tym wszystkim jak dziecko we mgle.
Info o mnie:
wzrost: 164
waga: 65 kg
Praca za biurkiem,
Na razie nie mogę sobie pozwolić na siłownie, ale mam w domu orbitreka, hantle, gryf, taśmy elastyczne i piłkę do ćwiczeń. Ułożyłam sobie też trening z książki Matelli, na razie działa:)

Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 40 Wiek 50 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 434
Natalko,
Już 6 tydzień ćwiczę wg Twojj rozpiski. Zwiększam stopniowo obciążenie i jakoś mi idzie z tym żelastwem . Ale chciałabym się uśmiechnąć o kolejny plan. Nadal 3 razy w tygodniu. Będę wdzięczna. A panowie na siłowni chyba już się pogodzili, że krzątam się to tu to tam i podbieram im sprzęt . Już widzę efekty, plecy powoli się rzeźbią, biceps i triceps całkiem fajnie, brzuch-narazie ma dwupak hehehe i początek czteropaka plus coś tam się tworzy na skośnych.
Tak więc czekam na kolejną interesującą rozpiskę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 49
nie napisałam o aktywności fizycznej, bo dopiero mam zamiar wykupic karnet na siłownie i jestem otwarta na każdą propozycję treningu, który umożliwi szybka redukcję z jak najmniejszą utrata masy mięśniowej.

co do diety to krążą różne opinie np. na temat spożywania węglowodanów i godzin ich przyjmowania. Do tej pory starałam się ich unikać w diecie, szczególnie w godzinach wieczornych( po 18) ale nie wiem czy słusznie postępuję..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1313
Witam Pani Natalio,

Mam problem, jeśli chodzi o moje uda. Ćwiczenia na siłowni sprawiają, że bardzo szybko nabierają masy i się pompują, a chciałabym żeby były smuklejsze.Masywne uda mam od zawsze. Jak powinien wyglądać trening nóg, żeby je trochę wyszczuplić jeśli się da?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43
Witam Pani Natalio:) jak najskuteczniej podnieść pośladki?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 592 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 717
Drogie Kobietki !
Chcialabym na poczatku przeprosic za takie megalityczne opoznienie mojej pracy, mialam tydzien strasznej nauki,ale z bardzo pozytywnym skutkiem. Juz sie poprawiam i pisze na Wasze pytania:) Mam nadzieje, ze cwiczycie ostro i sie nie poddajecie:)
Ciesze sie ,ze moja prca jest doceniana przez WAS, poprzez trening i wiadziany postep! Musicie byc silne, bo tylko najbardziej wytrwale osiagna sukces:)
Caluje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Moni
odpusc sobie ten trening...bo szczerze jest dziwny i ja go nie rozumiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Moni
ile razy w tygodniu? dwa czy trzy czy ile razy chcesz cwiczyc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
JoannaB

prosze napisz mi swoja diete wtedy bede wiedziala co mam poprawic
trening silowy rozpisze na ile tylko chcesz dni, musisz zdecydowac sie, ile jestes w stanie poswiecic czasu tygodniowo(przypominam min 2 x tydzien)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Peak-Atleta Fabian Buchert MISTRZ SWIATA

Następny temat

Plutonium w redukcji i rzezbie

Spalanie
Polecane artykuły