Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
126
zamiescilem te zdjecia na roznych kobiecych forach ,zadajac pytanie ,czy ten facet sie kobietom podoba?i 99% opowiedzi byla negatywna, a komentarze typu , fuj, ble, obrzydlistwo, rzygam itd nie nalezaly do rzadkosci, a facet z fotek wcale nie jest przesadnie napakowany, o co chodzi tym kobietom, wola chudych anorektykow z szerokimi biodrami czy tluscichow z bebechem od piwa?? na pocieszenia wam powiem ze wszystkie te s.. na koniec strasznie zrabalem i dostalem bana na forum
http://img88.imageshack.us/my.php?image=jarazy20cf.png
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
334 dni
Przeczytanych tematów
35
A mnie się właśnie bardzo podobają właśnie tacy dobrze zbudowani panowie :) więc jeśli są tu jacyś wolni z dolnego śląska to ja chętnie poznam ;) niestety mimo bardzo szczerych chęci nie umiem tutaj dodać swojego zdjęcia
Szacuny
14
Napisanych postów
384
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12773
Był juz taki temat na tym forum niedawno. Jak byś dał fotki tego kolesia bez napiętych mięśni to napewno odpowiedzi tych glupich cip by były bardziej pozytywne.
2
Nie wszyscy dostaną sie do raju ale patrzeć na gwiadzdy ma prawo każdy
Szacuny
1
Napisanych postów
22
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1384
Powiem ze tez mnie to od zawsze zastanawialo. Kobiety mowia ze juz jest zle jak facet jest nawet troche przypakowany. Prawdopodobnie wyjatki sa ale nieliczne ja osobiscie z takim sie jeszcze nie spotkalem.
Szacuny
5
Napisanych postów
766
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
44059
Psowy ja widze to tak, Kobieta nie podobaja sie mocno umiesnieni kulturysci, jak mezczyzna bardzo szczuple modelki. Ciagle slysze jak kobiety rozmawiaja o diecie cud i o odchudzaniu - one juz tak maja. Takie sa kanony piekna, ale nie zawsze sa one zgodne z gustami wszystkich ludzi, a przesada w zadna strone nie jest wskazana.
Oprocz tego nie wolno generalizowac, sa ludzie ktorym podobaja sie przesadnie chude modelki, a i 130 kilowy byk znajdzie swoja amatorke.
Czesto panny odstrasza stereotyp, miesniak - znaczy polglowek.
Zmieniony przez - Mottor 16 w dniu 2005-09-27 22:13:03
Szacuny
4
Napisanych postów
1895
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36903
heh a jak by sixa zobaczyła takiego typka na balecie to tylko by sie łasiła i "oooch jaki ty mięciutki fajnie można sie w ciebie wtlucić" hrhr Serio jest różnica w postrzeganiu osoby ze zdjęcia i na żywca:)
Szacuny
12
Napisanych postów
645
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3033
******lenie o Szopenie.
Ja jakoś nie zauważyłem, żeby laski nie lubiały przypakowanych gości. Obok mojej siłowni jest sekcja aerobiku i wystarczy tylko na chwilę sie przyjrzeć, żeby zobaczyć jak laski sie ślinią na widok przypakowanego instruktora. Oczywiście nie piszę tutaj o facetach budowy strongenów, ale o przypakowanych facetach zachowujących w miarę szczupłą sylwetkę. I nie wierzcie w takie bzdury że laska mając do wyboru anorektyka czy przypakowanego gościa to wybrałaby anorektyka. To są bzdury! Laski mówią jedno a myślą drugie.
I jeszcze jedno- laski chcą sie czuć bezpiecznie a jakie bezpieczeństwo może zapewnić jakiś dwumetrowy patyczak(bo takich laski podobno wolą najbardziej)??
Szacuny
7
Napisanych postów
1392
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
26131
moze dlatego ze wiedza ze nie maja u niego szans, a moze patrza na to stereotypem - ma miesnie nie ma mozgu. a moze boja sie pulicznie przyznac ze sie im podoba bo boja sie jak na to zareaguja ich kolezanki z forum
w kazdymbadz razie koles na zdjeciu dobrze wyglada, na pewno nie ma za duzo masy, opalony, rzezba jest, wysoki, ryjek w porzadku chyba
1
"Lepiej miec 90 w pasie i 120 w klacie niz 80 w pasie i 100 w klacie."