Zmieniony przez - Zawodowy91 w dniu 2024-05-29 06:23:30
...
Napisał(a)
Witam wszystkich, mam bardzo poważny problem po braniu sarmow i peptydów. Jakiś czas temu zakupiłem cjc z dac i mk677. Brałem niby normalne i niezawyzone dawki a doprowadziło mnie to praktycznie do całkowitej bezsenności, która już po 2 miesiącach wywołała mi prawdopodobnie arytmię i bardzo ucieła pamięć wraz ze skupieniem. Czy może ktoś z Was spotkał się z czymś takim bądź mógłby cokolwiek poradzić? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wrzuc ankietę działu
Wrzuc badania sprzed cyklu i aktualne tylko to idzie ?
Rozpisz jak to stosujesz
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-05-29 06:56:46
Wrzuc badania sprzed cyklu i aktualne tylko to idzie ?
Rozpisz jak to stosujesz
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-05-29 06:56:46
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Witaj.
Bardzo nietypowa reakcja jak na dzialanie tych srodkow. Zdecydowanie przyczyna pewnie lezy gdzies indziej i trzeba ja namierzyc.
Mozesz na jakis czas odstawic to co bierzeesz z pepkow i mk i zobaczys zjak organizm bedzie sie zachowywal. Druga sprawa to czy faktycznie to co jest w opakownaiach cjc i mk677 to jest to co powinno byc :) czy nie ma zanieczyszczen produktu jakims innym srodkiem etc. Wiec wszystko jest tyutaj stotne :) daj ankiete, napisz tez jakie masz srodki, jakiej firmy by mozna bylo wszelkie domysly uciac
Bardzo nietypowa reakcja jak na dzialanie tych srodkow. Zdecydowanie przyczyna pewnie lezy gdzies indziej i trzeba ja namierzyc.
Mozesz na jakis czas odstawic to co bierzeesz z pepkow i mk i zobaczys zjak organizm bedzie sie zachowywal. Druga sprawa to czy faktycznie to co jest w opakownaiach cjc i mk677 to jest to co powinno byc :) czy nie ma zanieczyszczen produktu jakims innym srodkiem etc. Wiec wszystko jest tyutaj stotne :) daj ankiete, napisz tez jakie masz srodki, jakiej firmy by mozna bylo wszelkie domysly uciac
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Nie wiem czy jest w ogóle sens aktualizacji ankiety ponieważ z rytmu treningowego dawno temu wypadłem. Kupiłem peptyd i mk677 aby trochę się zregenerować, pogłębić sen, może trochę ogólnie przytyć tak dla samopoczucia. Nic innego nie brałem :) może kilka razy GW jak trochę mnie poniosło z węglami. Cjc z mgn a mk677 Nutrition Momo. Trochę poszperałem i coś tam wyczytałem, że zdarzało się u niektórych ból głowy, który był rzekomo spowodowany zbyt duża aktywnością przesiadki mózgowej poprzez wzmożoną produkcję hormonu wzrostu. Być może sobie trochę ją zbombiłem i mam tego typu dziwne problemy. Cjc z dac brałem chyba 1mg co 4 dni a mk677 z około 20mg. Pamięć mam aktualnie tragiczna i bardzo przemęczony organizm. Prawdopodobnie arytmia mi się też pojawiła
Zmieniony przez - Zawodowy91 w dniu 2024-05-30 17:57:28
Zmieniony przez - Zawodowy91 w dniu 2024-05-30 17:57:28
...
Napisał(a)
Wrzuc ankietę bo nic o tobie nie wiadomo
Robiłeś ogólnie jakieś badania czy wszystko tak na czuja lecisz?
Cjc z dac dawkuje się przeważnie 500 mcg co ok 5 dni nie 1 mg co 4 dni
Kilka razy gw jak mnie poniosło z węglami? A to w jakim celu?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-05-30 18:18:44
Robiłeś ogólnie jakieś badania czy wszystko tak na czuja lecisz?
Cjc z dac dawkuje się przeważnie 500 mcg co ok 5 dni nie 1 mg co 4 dni
Kilka razy gw jak mnie poniosło z węglami? A to w jakim celu?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-05-30 18:18:44
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
dokladniee.
GW nie dziala akurat doraznie z tego co wiem w zakresie poprayw glikemi, trzeba je nieco kontynuowac by moglo dzialac w zakresie o ktorym piszesz, to nie isnulina%) pdoobnie jest z innymi suplami na warazliwosc insulinowa, czy np. metformina.
Byc moze problem jest z innymi neuroprzekaznikami, dopamina, kortyzolem.
MK677 czy nawet czysty hormon wzrostu smialo mozna stosowac przed snem i nawet moga sie one przelozyc na poprawe jakosci snu, wiec tutaj przysadki bym raczej nie obwinial w tym zakresie
GW nie dziala akurat doraznie z tego co wiem w zakresie poprayw glikemi, trzeba je nieco kontynuowac by moglo dzialac w zakresie o ktorym piszesz, to nie isnulina%) pdoobnie jest z innymi suplami na warazliwosc insulinowa, czy np. metformina.
Byc moze problem jest z innymi neuroprzekaznikami, dopamina, kortyzolem.
MK677 czy nawet czysty hormon wzrostu smialo mozna stosowac przed snem i nawet moga sie one przelozyc na poprawe jakosci snu, wiec tutaj przysadki bym raczej nie obwinial w tym zakresie
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Mk wywołuje stres w mózgu,miesza w neuroprzekaźnikach, niektórzy reagują napadami paniki, inni czują ciągły wyrzut adrenaliny, niepokój, brak możliwości zaśnięcia. Miałem dwa epizody bezsenności w życiu i oba na mk, pierwszy trwał pełne 7 dni i pojawił się po ponad roku na mk drugi trwał 4 dni i pojawił się już po 3 miesiąch więc wiem, że mk nie dla mnie. U ciebie powodem też zapewne jest mk z tym, że dziwne, że po odstawieniu skutki się nie cofnęły. Coś masz nie halo z neuroprzekaźnikami , adrenalina, kortyzol, dopamina itd. Ja leczyłem się mianseryną 10 mg przed snemi bardzo krótko za pierwszym razem 2 miesiące za drugim 2 tygodnie
W Twoim przypadku nie ma znaczenia po czym nabawiles się bezsenności, najważniejsze jest to żebyś bezsenność wyleczył., bo bezsenność rozwala ciało, arytmia to dopiero poczatek . Najlepiej udaj się prywatnie do psychiatry, poproś o mianserynę jeśli nie zadziała niech daje inne leki, forum Cię nie wyleczy. Bezsennosc nie leczona wciągnie cię w bezsenność przewlekła. Ja natychmiast zareagowałem bo w siódmym dniu bez snu mózg nie przetwarzał informacji, ze wszystkim się myliłem, jazda samochodem max 50 na godzinę bo prxy większej prędkości nie przetwarzalem otoczenia , nie czułem wogóle zmęczenia , miałem na bank kosmiczne wyrzuty adrenaliny
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2024-06-04 15:23:54
W Twoim przypadku nie ma znaczenia po czym nabawiles się bezsenności, najważniejsze jest to żebyś bezsenność wyleczył., bo bezsenność rozwala ciało, arytmia to dopiero poczatek . Najlepiej udaj się prywatnie do psychiatry, poproś o mianserynę jeśli nie zadziała niech daje inne leki, forum Cię nie wyleczy. Bezsennosc nie leczona wciągnie cię w bezsenność przewlekła. Ja natychmiast zareagowałem bo w siódmym dniu bez snu mózg nie przetwarzał informacji, ze wszystkim się myliłem, jazda samochodem max 50 na godzinę bo prxy większej prędkości nie przetwarzalem otoczenia , nie czułem wogóle zmęczenia , miałem na bank kosmiczne wyrzuty adrenaliny
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2024-06-04 15:23:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!