Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Całkowita bezsenność po cjc i mk677

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 341

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 71 Wiek 5 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 774
Witam wszystkich, mam bardzo poważny problem po braniu sarmow i peptydów. Jakiś czas temu zakupiłem cjc z dac i mk677. Brałem niby normalne i niezawyzone dawki a doprowadziło mnie to praktycznie do całkowitej bezsenności, która już po 2 miesiącach wywołała mi prawdopodobnie arytmię i bardzo ucieła pamięć wraz ze skupieniem. Czy może ktoś z Was spotkał się z czymś takim bądź mógłby cokolwiek poradzić? Pozdrawiam

Zmieniony przez - Zawodowy91 w dniu 2024-05-29 06:23:30
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106320 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
Wrzuc ankietę działu
Wrzuc badania sprzed cyklu i aktualne tylko to idzie ?
Rozpisz jak to stosujesz

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-05-29 06:56:46
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12447 Napisanych postów 161899 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240292
Witaj.
Bardzo nietypowa reakcja jak na dzialanie tych srodkow. Zdecydowanie przyczyna pewnie lezy gdzies indziej i trzeba ja namierzyc.
Mozesz na jakis czas odstawic to co bierzeesz z pepkow i mk i zobaczys zjak organizm bedzie sie zachowywal. Druga sprawa to czy faktycznie to co jest w opakownaiach cjc i mk677 to jest to co powinno byc :) czy nie ma zanieczyszczen produktu jakims innym srodkiem etc. Wiec wszystko jest tyutaj stotne :) daj ankiete, napisz tez jakie masz srodki, jakiej firmy by mozna bylo wszelkie domysly uciac
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 71 Wiek 5 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 774
Nie wiem czy jest w ogóle sens aktualizacji ankiety ponieważ z rytmu treningowego dawno temu wypadłem. Kupiłem peptyd i mk677 aby trochę się zregenerować, pogłębić sen, może trochę ogólnie przytyć tak dla samopoczucia. Nic innego nie brałem :) może kilka razy GW jak trochę mnie poniosło z węglami. Cjc z mgn a mk677 Nutrition Momo. Trochę poszperałem i coś tam wyczytałem, że zdarzało się u niektórych ból głowy, który był rzekomo spowodowany zbyt duża aktywnością przesiadki mózgowej poprzez wzmożoną produkcję hormonu wzrostu. Być może sobie trochę ją zbombiłem i mam tego typu dziwne problemy. Cjc z dac brałem chyba 1mg co 4 dni a mk677 z około 20mg. Pamięć mam aktualnie tragiczna i bardzo przemęczony organizm. Prawdopodobnie arytmia mi się też pojawiła

Zmieniony przez - Zawodowy91 w dniu 2024-05-30 17:57:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106320 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
Wrzuc ankietę bo nic o tobie nie wiadomo
Robiłeś ogólnie jakieś badania czy wszystko tak na czuja lecisz?
Cjc z dac dawkuje się przeważnie 500 mcg co ok 5 dni nie 1 mg co 4 dni
Kilka razy gw jak mnie poniosło z węglami? A to w jakim celu?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-05-30 18:18:44

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12447 Napisanych postów 161899 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240292
dokladniee.
GW nie dziala akurat doraznie z tego co wiem w zakresie poprayw glikemi, trzeba je nieco kontynuowac by moglo dzialac w zakresie o ktorym piszesz, to nie isnulina%) pdoobnie jest z innymi suplami na warazliwosc insulinowa, czy np. metformina.
Byc moze problem jest z innymi neuroprzekaznikami, dopamina, kortyzolem.
MK677 czy nawet czysty hormon wzrostu smialo mozna stosowac przed snem i nawet moga sie one przelozyc na poprawe jakosci snu, wiec tutaj przysadki bym raczej nie obwinial w tym zakresie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 597 Napisanych postów 2062 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 22531
Mk wywołuje stres w mózgu,miesza w neuroprzekaźnikach, niektórzy reagują napadami paniki, inni czują ciągły wyrzut adrenaliny, niepokój, brak możliwości zaśnięcia. Miałem dwa epizody bezsenności w życiu i oba na mk, pierwszy trwał pełne 7 dni i pojawił się po ponad roku na mk drugi trwał 4 dni i pojawił się już po 3 miesiąch więc wiem, że mk nie dla mnie. U ciebie powodem też zapewne jest mk z tym, że dziwne, że po odstawieniu skutki się nie cofnęły. Coś masz nie halo z neuroprzekaźnikami , adrenalina, kortyzol, dopamina itd. Ja leczyłem się mianseryną 10 mg przed snemi bardzo krótko za pierwszym razem 2 miesiące za drugim 2 tygodnie
W Twoim przypadku nie ma znaczenia po czym nabawiles się bezsenności, najważniejsze jest to żebyś bezsenność wyleczył., bo bezsenność rozwala ciało, arytmia to dopiero poczatek . Najlepiej udaj się prywatnie do psychiatry, poproś o mianserynę jeśli nie zadziała niech daje inne leki, forum Cię nie wyleczy. Bezsennosc nie leczona wciągnie cię w bezsenność przewlekła. Ja natychmiast zareagowałem bo w siódmym dniu bez snu mózg nie przetwarzał informacji, ze wszystkim się myliłem, jazda samochodem max 50 na godzinę bo prxy większej prędkości nie przetwarzalem otoczenia , nie czułem wogóle zmęczenia , miałem na bank kosmiczne wyrzuty adrenaliny

Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2024-06-04 15:23:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wkręcanie sie enana

Następny temat

Zbicie prolaktyny i estro

Spalanie
Polecane artykuły