Mam pytanie jak w temacie. Czy ktoś z Was zna może takie obiekty w Stolicy (kraju, bo w Stolicy Wielkopolski np taki obiekt istnieje ;) ) Ewentualnie czy znacie jakieś kluby otwarte np wcześniej niż o 6 lub dłużej niż do 23?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
OneWay Health Club przy ul. Czumy 3 otwarty jest całą dobę. Karnet Night kosztuje 79zł, który obowiązuje od 22 do 6 rano. W karnecie do dyspozycji siłownia, oddzielna salka cardio oraz sauna na podczerwień (!). Zapraszamy :)
...
Napisał(a)
Nikt przy zdrowych zmysłach nie ćwiczy w nocy. O tych porach to się śpi a nie trenuje.
...
Napisał(a)
a jak dla kogos trening kończy sie o 23-24 to co ma zrobić ?
nie trenować ?
nie trenować ?
...
Napisał(a)
Co poniektórzy np są zajęci od 8 do 22, permanentnie, praktycznie bez chwili odpoczynku, w kazdym razie bez ilosci czasu wolnego pozwalającego wyskoczyć na fitness lub siłownię. Ale już pojechać na 5 ną siłownię i poćwiczyć 1,5 godzinki byłoby całkiem realne (w sumie i tak wstaję i ćwiczę, ale wolałabym na siłowni).
Więc nikt nie słyszał o takim obiekcie?
Więc nikt nie słyszał o takim obiekcie?
...
Napisał(a)
posprawdzaj w hotelach.
teddo - cwiczy sie w takich godzinach, w jakich sie moze. u mnie w miescie jest calodobowa silownia, okolo polnocy i pozniej mozna tam spotkac calkiem sporo ludzi, raczej wyrozniajacych sie sylwetkami, wiec moze przyjedz im wytlumaczyc, ze powinni isc spac.
Zmieniony przez - chwilowy w dniu 2006-10-15 23:17:05
teddo - cwiczy sie w takich godzinach, w jakich sie moze. u mnie w miescie jest calodobowa silownia, okolo polnocy i pozniej mozna tam spotkac calkiem sporo ludzi, raczej wyrozniajacych sie sylwetkami, wiec moze przyjedz im wytlumaczyc, ze powinni isc spac.
Zmieniony przez - chwilowy w dniu 2006-10-15 23:17:05
chwilowy
...
Napisał(a)
Nie no rozumiem, że ktoś może być tak zabiegany, tylko po prostu osobiście nie wyobrażam sobie jak można efektywnie ćwiczyć - przez dłuższy okres czasu, kiedy człowiek po kurde 14 godzinnej harówce ma z powodzeniem trenować jakikolwiek sport - i to jeszcze nie szachy tylko kulturystyke gdzie przecież dieta, trening i odpoczynek stanowią jedną całośc. Gdzie tu czas na zdrowy kilkugodzinny sen, masaże, saune, zdrowe odżywianie (no to moze najłatwiej zachować)itp. Przy takim trybie życia da się oczywiście jakiś czas pociągnąć ale nie widze tu możliwości na pełną regeneracje organizmu.
...
Napisał(a)
Eeee nie jest tak źle ;) kwestia tego czy lubi/kocha się to co się robi, przynajmniej częściowo kwestia tego.
A ten sport to nie jakaś tam wielka kulturystyka tylko chęć ruszenia się, bo w domu to jednak czasem strasznych pokładów motywacji trzeba żeby się zmusić, a jednak fakt wykupienia karnetu sam w sobie może fajnie motywować. Ponieważ nie mam nadziei na znalezienie jakiegoś fitnessu więc musi być siłownia i oczywiście nie codziennie, a 2-3 razy w tygodniu.
A ten sport to nie jakaś tam wielka kulturystyka tylko chęć ruszenia się, bo w domu to jednak czasem strasznych pokładów motywacji trzeba żeby się zmusić, a jednak fakt wykupienia karnetu sam w sobie może fajnie motywować. Ponieważ nie mam nadziei na znalezienie jakiegoś fitnessu więc musi być siłownia i oczywiście nie codziennie, a 2-3 razy w tygodniu.
...
Napisał(a)
Podbijam. Ktos znalazl?
Bo na googlu nie widze
Bo na googlu nie widze
" Widze szczyt a za
szczytem , zaszczyt za zaszczytem , lsnienie mistrzowstwa kieruje moim bytem, ambicja spotyka sie z uznaniem i zachwytem , wyrzeczenia sa tutaj jedynym zgrzytem ...... "
...
Napisał(a)
Fitnessclub24.pl Bielsko-Biała nowa bardzo dobrze wyposażona siłownia.
...
Napisał(a)
a jest ona z faktycznie 24h? bo bywa tak, ze niektore silownie sa niby czynne 24h ale spora czesc obiektu zamykaja jak chocby sale aerobowa. Mi najlepiej by pasowala opcja taka aby cwiczyc bardzo wczesnie rano. Jeszcze przed praca. Na silownie bym jechal wtedy ok 5-6 rano
... .. .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta na masę - prośba o ocenę i krytykę :)
Następny temat