Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1954
Witam, trenuje ktoś może tam? Opinie znalezione w internecie skrajnie różne więc nie wiem czy jest sens się tam ładować. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi.
"Idż i patrz, jak na stacjach benzynowych dzieci myja szyby odganiane jak psy... przez naczelnych
japiszonów w samochodach. Zamiast szkoły gabka z wodą - taka dziwna edukacja..."
Szacuny
3031
Napisanych postów
51845
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350762
Tiger to podobnie jak wyżej siłownia oparta głównie na maszynach, wolnego ciężaru tyle co nic. Wybrałbym NH choć nie byłem tam nigdy, po galerii na tronie wygląda nieźle.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Zmieniony przez - Black_eye w dniu 2012-01-09 19:32:38
"Idż i patrz, jak na stacjach benzynowych dzieci myja szyby odganiane jak psy... przez naczelnych
japiszonów w samochodach. Zamiast szkoły gabka z wodą - taka dziwna edukacja..."
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1954
Dzięki! Genialny jest, że też wcześniej nie słyszałem o tym ;) Tylko jedno pytanie, ten karnecik 150zł to będzie 120 jeśli jestem studentem?
Szacuny
17
Napisanych postów
2106
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39511
W ogóle w Gdańsku oprócz PowerPitu jest chociaż jedno miejsce, które można by nazwać siłownią? Taką z prawdziwego zdarzenia, a nie z dwoma ławkami i trzema maszynami na krzyż.