Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
123
Witajcie, moje zycie od ponad pol roku to koszmar...
podejrzewam wlasnie candide
ale po kolei,
od blisko pol roku: ciagle zmeczenie, brak sil, bole glowy, klopoty z kocnentracja, wypadania i siwienie wlosow w wieku 25 lat...
masa badan i masa wizyt u lekarzy, na poczatku myslalem ze to problemy neurologiczne, bylem nawet na oddziale neurologii jednak masa badan nic nie wykazala ( w tym TK, MR głowym.punckja lędzwiowa) mowiono mi ze to na tle nerwowym.. tyle tylko ze nie mam wiecej nerwow od przecietnego czlowieka.
osatnio robilem tsh i i inne badania tarczycowe, wyszlo 3,7 wiec lekka niedoczynnosc, bylem u endokrynologa narazie biore euthyrox 25
przez przypadek trafilem na forum o candida albicans, i objawy tej choroby w 80% pasuja do mnie, do tego bialy balot na jezyku i czeste odchrząkiwanie
jutro mam wizute u gastrologa, ciekawe co powie
poradzcie co robic, jakie jeszcze badania zrobic? obecnie czekam na wynik wymazu z gardła
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
123
ojj nie robilem. do te pory myslelem ze do hormony, stad wizyta u endokrynologa. zlecil mi jeszcze zrobienie kortyzolu prolaktyny i testosteronu
zobaczymy co powie jutro gastrolog
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
0
Witam,
Mi pomógł Flavon Max, chociaż początkowo nie wierzyłem w jego działanie.Po około miesiącu stosowania zauważyłem pozytywne zmiany. Teraz stosuję Flavona już 3 miesiąc i wygląda na to, że się wyleczyłem. Wcześniej brałem Flucofast 100mg i jakieś maści, kremy i zero efektów.
Oprócz Flavona biorę cały czas Beta Karoten 30mg Olimp. Podstawą tego żeby pozbyć się candidy jest detoksykacja organizmu.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1
wiesz dieta to jedno, ale przede wszystkim należy usunąć candide z organizmu. Z Candidą jest taki problem, że jest to grzybek naturalnie występujący w naszym organizmie, ale jak się go za dużo namnoży to wtedy powoduje przykre objawy :/ wiem coś o tym bo też miałam z tym problem...dieta przy kandydozie to podstawa ale nie gwarantuje 100 %-owego usunięcia grzybków. Mi pomogła terapia biorezonansem :) połączenie diety z tym rodzajem terapii daje rewelacyjne efekty. Ja już po paru sensach pozbyłam się grzybków :) Biorezonans to szybka, nieinwazyjna a przede wszystkim skuteczna terapia ! polecam każdemu kto ma problem z grzybkami lub innymi intruzami ;) ja chodziłam na terapie do VollaMed w Tarnowskich Górachm (ale jest też ośrodek w Krakowie - Małopolskie Centrum Promocji Zdrowia im. dra Volla). Oczywiście najpierw robią szczegółową diagnozę (badanie EAV) a potem podczas terapii usuwają grzyby, pasożyty itd. Szybko widać efekty ! Z czystym sumieniem polecam!
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1
Cześć mam na imię Marcin mam 22 lata jestem studentem AWFu. O grzybicy Candida wiem wszystko. Na candidę krusei zachorowałem rok temu. Z pewnością choroba rozwijała się już dużo wcześniej. Po długotrwałej walce znalazłem sposób na tą ciężką chorobę która w moim organizmie zasiała spustoszenie(Torbiel nerki, torbiel dziąsła, Zapaleni, zapalenie gruczołu krokowego następnie jego zwapnienie uszkodzona wątroba zmiany w krwi) . Zanim dowiedziałem się ze to grzybica zdążyłem wykonać prawie wszystkie badania min na HIV boreliozę , 10 razy w miesiącu pobierałem krew. Badania jak dla mnie biednego studenta wyniosły 4.5 tys zł. Przez 2 tyg miałem depresje miewałem myśli samobójcze. Po wynikach kału które wykazały w końcu candidę postanowiłem że jestem śliny i wyjdę z tego . 1000 diet nieskutecznych próby dopasowywania diety pod siebie w tym głodówka akupunktura lewatywy picie ziół jedzenie witamin. Ogromne samozaparcie i szukanie sposobu .. codziennie coraz bliżej mówiłem sobie Marcin dasz radę wyjdziesz z tego. Na szczęście udało mi się utrzymać w szkole ale straciłem prace i dziewczynę. Jakiś miesiąc temu trafiłem do firmy Vision z chęcią podjęcia pracy. Jak się okazało firma ta zajmowała się dystrybucją suplementów diety. Zakup detoxu (wilcza kora) nutrimaxu z tej firmy spowodował ze wyzdrowiałem. Może uznacie że to reklama. Ale jeśli macie używać różnych za przeproszeniem antybiotyków od lekarzy-zbrodniarzy nieskutecznych paraproxów clenarów candidy itp. to proszę bardzo . Mam na imię Marcin jestem studentem i chce wam pomóc mój nr gg 2706633 ps preparatu ziołowe owszem ale same listki nie pomogą. Canidide ma zniszczyć organizm nasz organizm! Nie lekarze.