Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
115
Cześć wszystkim.
Chciałbym Was prosić o pomoc, o radę. Chcę rozpocząć treningi jakiejś sztuki walki i zastanawiam się nad Capoeirą, ale czy to jest w ogóle sztuka walki, czy tylko taniec i więcej w tym zabawy, niż walki? Z tego co wiem to Capoeira nie jest zbyt popularna wśród ludzi w przeciwieństwie do np. karate, taekwondo, kickboxingu itp. i nie wiem dlaczego tak się dzieje? Czy w ogóle jest sens rozpoczynać treningi Capoeiry?
Szacuny
32
Napisanych postów
12917
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
86041
kiedyś koleszka który przyszedł do nas do sekcji pokazał nam fajną akcje i w sumie jakby komuś tak wywalićz buta to przydatnośc capoeiry znacznie by wzrosła jak to piszą nei wiem dokładnie ale napsize ;-P najpiękniejsza sztuka walki najgroźniejszy taniec czy jakoś tak hrhrh capo ładnie wygląda trocvhe sie poruszasz porozciągasz ale bićsie nei beziesz umiał ot co
Szacuny
6
Napisanych postów
470
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4399
j.w
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
"Najpiękniejsza sztuka walki, najgroźniejszy taniec" http://www.napis.waw.pl/index.php?id_art=154 to mi się nawet podoba. lubię tańczyć i w swoim czasie sprawiało mi przyjemnosc robienie form, tak na marginesie.
Zmieniony przez - Jodan w dniu 2005-02-23 20:06:23
Szacuny
1
Napisanych postów
105
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
96
Capoiera to taniec. A to co wydaje się atrakcyjne , nie zawsze jest skuteczne na ulicy. Zapisać sie czy nie? To zależy w jaki jest Twój cel? Bo Capoiera nie przydaje sie na ulicy, jest to piękny taniec nawiązujący do sztuk walk. Zależy co chcesz robić. Napisz to Ci podpowiem gdzie najlepiej się zapisać.