Czytałem troszkę o tym,że dobrze jest na masie spożywać węglowodany proste po treningu.Wiele osób poleca carbo.Natomiast w tematach jakie carbo brać niektórzy podają że najlepsze jest takie bez glukozy, fruktozy (cukry proste)(np. hi-tec) a takie co mają złożone.Inni natomiast mówią te co tańsze i lepsze w smaku np. biogenix... Więc teraz się trochę pogubiłem...co w końcu jest dobre: węglowodany proste czy jednak złożone po treningu, a innymi słowami jakie carbo?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja bym carbo olał całkowicie i zjadł normalny posiłek.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
sory ze pisze w nie swoim temacie, Koniu151, jak mozna sie do Ciebie zwrocic o porade w sprawie diety??
...
Napisał(a)
mail/gg
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz, poszla wiadomosc na maila ktory jest w przypisie na dole :) pzdr
...
Napisał(a)
Jednak dobrze jest bezpośrednio po treningu dostarczyć węglowodanów szybko przyswajalnych,aby zatrzymać katabolizm a posiłek mogę zjeść ok. godz po treningu..więc czekam na dalsze odpowiedzi co z tymi węglowodanami i carbo po treningu...
...
Napisał(a)
przy tym jak trenuje przeciętny kowalski, jak i w jaki sposób przeciętny kowalski wygląda, uwierz - nie ma to znaczenia.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!