Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
122
Witam, mam 17 lat 182cm wzrostu i ważę 72kg tłuszcz to 15% mojej masy ciała mój staż na siłowni to 4 miesiące, potrzebuję rady co do treningów jaki typ typowo na masę czy coś innego oraz suplementacja z diety dostarczam wszystkie składniki potrzebuję suplementów na poprawienie efektów.
Zmieniony przez - mati19 w dniu 2016-04-10 14:36:42
Szacuny
280
Napisanych postów
5221
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
72496
jeśli potrzebujesz suplementów, to znaczy, że potrzebujesz diety. możesz nam pokazać zdjęcia jak wyglądasz to obiektywnie powiemy czy my na Twoim miejscu masowalibyśmy czy redukowali.
"You're not dieting for f***ing taste motherf***er, you're dieting for the results the dieting is gonna give you. Shut the f*** up and eat that shit"
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
122
Podumowując powolna redukcja z rozbudową mięśni nie wchodzi w grę. Spróbuję zejść kilka procent z tłuszczu ale przyznam, że trochę się pogubiłem w tym wszystkim jestem po absolutnie nie udanej masówce jednak pare kilo mięśni przybyło chciałbym żeby na lato wyglądać fajnie a w przyszłym roku już super.
Szacuny
280
Napisanych postów
5221
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
72496
wiesz, ale jeśli powiedzmy masz 72kg wagi i 20% fatu czyli ~15kg, a reszta to beztłuszczowa to wrzucając na siebię 10 kg mięśni i mniej tłuszczu to twój body fat % spadnie mimo, że przybrałeś tłuszczu
"You're not dieting for f***ing taste motherf***er, you're dieting for the results the dieting is gonna give you. Shut the f*** up and eat that shit"
Szacuny
17857
Napisanych postów
132634
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1462999
Jak na lato chcesz wyglądać fajnie to zrzucaj tkankę tłuszczową, a po lecie rób masę z głową bez zbędnego balastu tkanki by w przyszłym roku w kwietniu maju się delikatnie wycinać
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.