...
Napisał(a)
Witam. Chce kupić sobie Cell Pump na następny cykl. Mam pytanie : Czy można go brać dluzej niż miesiąc?? czy tak jak w przypadku monohydratu kreatyny trzeba robić przerwę ....??? bo nie wiem czy wziąc duże czy małe opakowanie..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wez takie na jakie cie stac, mozna brac nawet przez 100 lat w rozsadnych dawkach, jesli malo $ to wez male i mono, male przed treningiem mono w nietreningowe im wiecej $ tym wieksze cellpump
...
Napisał(a)
ok. załóżmy że mam kase na cell pumpa na 2 miechy . brać dwa miechy bez przerwy zadnej czy po miechu zrobic przerwe 2-tygodniowa tak jak to sie robi w przypadku monohydratu kreatyny ?? chodzi mi tylko o to czy istnieje koniecznosc robienia przerwy
...
Napisał(a)
Bierzesz dopóki działa, gdy przestanie robisz dłuższą przerwę. 2 tyg. za małoooo.
www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
sredni okres cyklu okresla sie na 6-8 tyg.
miedzy cyklami robisz przerwe tak dluga jak trwal ostatni cykl. jest to umownie przyjeta granica ale im dluzsza przerwa tym lepiej.
Zmieniony przez - maximus_pl w dniu 2007-04-07 09:02:26
miedzy cyklami robisz przerwe tak dluga jak trwal ostatni cykl. jest to umownie przyjeta granica ale im dluzsza przerwa tym lepiej.
Zmieniony przez - maximus_pl w dniu 2007-04-07 09:02:26
Znawca w dziale odżywki & suplementy :)
Polecane artykuły