...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
można tauryne do zwykłaj kreatyny a carbo po treningu dla uzupełnienie wegli
Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!!
...
Napisał(a)
taurynke można również dodać do CP
trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
...
Napisał(a)
Ja bym zaproponowal dekstroze, zebys bral w tym samym momencie w ktorym zazywasz kreatyne lub CP.Carbo tez sa dobre, ale w carbo masz mieszanke weglowodanow prostych i zlozonych, a zeby te zlozone zostaly strawione do prostych musi minac troche czasu, a druga sprawa jest taka ze wsrod prostych nie bedziesz mial tylko glukozy ale tez inne weglowodany proste, a to wlasnie glukoza jest najlepszym transporterem kreatyny.Dlatego ja zawsze stosuje i dextroze i carbo, ale jesli fundusze Ci nie pozwalaja to zdecydowalbym sie jednak na dextroze, a carbo uzyskal z pozywienia.
Pozdro
Pozdro
...
Napisał(a)
Dzięki wszystkim do cell pumpa i mega caps może być Dextro Juice z Olimpa? czy lepiej jakaś inna dextroza? Dextroze brac do kazdej porcji razem z cll pumpem i mega capsem? i w jakich dawkach?
POZDRO 4 ALL
POZDRO 4 ALL
...
Napisał(a)
To jakiej firmy bedzie to dekstroza to juz obojetne, Dextro Juice Olimpa ma ta przewage nad innymi ze zawiera jeszcze tauryne i smak jest dosc przyzwoity. Jesli chodzi o dawkowanie to bierz to z kazda porcja CP lub kreatyny, 40g Dextro Juice lub dekstrozy innej firmy do kazdej porcji CP lub Mega Caps.
Ziper, jesli chodzi o Twoja wypowiedz, to wszystko zalezy od tego na czym welonowi najbardziej zalezy, jesli chodzi o jak najwieksze wykorzystanie kreatyny,to lepsza od carbo bedzie dekstroza, wytlumaczylem to juz w mojej poprzedniej wypowiedzi.
Pozdr!!
Ziper, jesli chodzi o Twoja wypowiedz, to wszystko zalezy od tego na czym welonowi najbardziej zalezy, jesli chodzi o jak najwieksze wykorzystanie kreatyny,to lepsza od carbo bedzie dekstroza, wytlumaczylem to juz w mojej poprzedniej wypowiedzi.
Pozdr!!
...
Napisał(a)
dięki matysboss! pozdrawiam (fajne forum chyba najlepsze w tej dziedzinie sportu)
Polecane artykuły