Szacuny
0
Napisanych postów
171
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1484
ja wam powiem ze jesli chodzi o CM4 to tam najwieksza gwaizdą był To Madeira a w Cm03/04 to wedlug mnie sa 3 gwiazdu: De La cuest(srodkowy obronca) , Si Kadour(srodkowy pomocnik) , Maxim Tsigalko(snajper) lepszych jeszcze nieznalazlem....
Cwiczyc ,czy nie cwiczyc ,oto jest pytanie! Norma że ćwiczyć:D:D
Szacuny
16
Napisanych postów
1964
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
31311
maxim tsigalko na najnowszym updacie to taki przecietniak u mnie na starcie odpula go Moke, zas co do to madeiry - rownie dobrze mozesz wskoczyc w edytora i zrobic sobie takiego gracza - jakis wymysl programistow.
co do polskiej ligi najlepszym dla mnie napastnikiem okazal sie szczoczarz z cracovii
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Najlepszy jest Harasimowicz , koleś sam się tak ustawił, był researcherem, w updatach już jest słaby .
Pamiętam, ze kilka gwiazd wypromowałem, np. Tomasz Urbański, Marcin Kaczmarczyk, Ze Roberto (nie ten Ze Roberto ). W ogóle najfajneijsze jest znajdowanie talentów i promowanie ich .
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja największą gwiazdę w CM 3 01/02 w seonie 2008-2009 nazywał się Jeremi Mazur. Napastnik w lidze Polskiej był królem strzelców przez 8 sezonów. Między 30-40 goli w lidze później odszedł do Realu Madryt za 34 mln Ł.
Szacuny
5
Napisanych postów
8919
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
72477
Jakby ktos mógł znaleśc mi update skłądów do Ligi Polskiej dod CM 3 to byłbym bardzo wdzięczny....gubie się w tych wszystkich plikach na stronach...HELP
Urodzony w Warszawie, wychowany na Łazienkowskiej
MODERATOR DZIAŁU -=PIŁKA NOŻNA=-
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
347
Siema ziomki, CMowce itd. Witam i już mówię o co mi chodzi, bo zawsze o coś mi chodzi... Czy znacie strone ze spolszczeniem do cm 01/02 w wersja 3.9.68. Zgóry dzieki.