Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Patrząc na skład Chelsea to nie wygląda to tak źle jak myślałem i mogą pokusić się o zwycięstwo.
"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"
"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson
...
Napisał(a)
Zobaczymy jak faktycznie się ustawią
...
Napisał(a)
nie lubie żadnej z tych drużyn także trochę źle się będzie oglądać nikomu nie kibicując ale trudno
Pomogłem? to daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
dobra panowie czas na pauze :) mecz już za nie całą godzinę .. zobaczymy co nam przyniesie .. po meczu się odezwie ! 

Być jak Steven !
...
Napisał(a)
Oficjalne składy;
Chelsea;Cech, Bosingwa, Cahill, David Luiz, Cole; Mikel, Bertrand, Lampard, Mata, Drogba, Kalou.
Bayern;Neuer, Lahm, Boateng, Contento, Tymoschuck, Kroos, Schweinsteiger, Muller, Ribery, Robben y Mario Gómez
Chelsea;Cech, Bosingwa, Cahill, David Luiz, Cole; Mikel, Bertrand, Lampard, Mata, Drogba, Kalou.
Bayern;Neuer, Lahm, Boateng, Contento, Tymoschuck, Kroos, Schweinsteiger, Muller, Ribery, Robben y Mario Gómez
...
Napisał(a)
Tak na szybkiego jeszcze , będzie dogrywka .. mocne składy będzie ciekawie.
Być jak Steven !
...
Napisał(a)
Jak dla mnie mogą być i karne
,więcej emocji będzie
ławka Bayernu;Butt; Van Buyten, Rafinha, Usami, Pranjic, Olic y Petersen
ławka Chelsea;Turnbull; Essien, Torres, Malouda, Paulo Ferreira, Sturridge y Oriol Romeu
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-05-19 20:07:24

ławka Bayernu;Butt; Van Buyten, Rafinha, Usami, Pranjic, Olic y Petersen
ławka Chelsea;Turnbull; Essien, Torres, Malouda, Paulo Ferreira, Sturridge y Oriol Romeu

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-05-19 20:07:24
...
Napisał(a)
mam nadzieje ze bayern wygra
ale szykuje sie ciekawe widowisko
Zmieniony przez - D_l w dniu 2012-05-19 20:37:59

Zmieniony przez - D_l w dniu 2012-05-19 20:37:59
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!