Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
5000 kcal
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Duzo tego bylo
Opisz swój plan treningowy
Fbw
Cel cyklu
Powrot Do ćwiczeń po kontuzji
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Od 2 lat 250mg enana/week. Od miesiąca dodatkowo hgh
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
15%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Tycia
Stan zdrowia
Bdb
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Do lysienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
-
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Nie robię maxow
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
87
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6579
Witam. Wbijam od miesiąca chińskiego blue topa bez etykiet, wbilem w sumie 80 iu. Dawka 2iu przez 10 dni, 2.5 iu przez kolejne 10 dni i od ostatnich 10 dni 3iu dziennie.
Badanie hgh 4 h po podaniu 5iu - 11.72. Skala od 0 do 3.0
Badani igf-1 w 27 dniu od zaczecia brania:
Skala 107-367 ng/ml, wynik: 492 ng/ml
Wygląda na to, że hormon jest oryginalny.
Badania cukru na czczo przed rozpoczęciem hgh mieściły się w granicach 65-75 (7 dni badan). W tym momencie cukier wynosi 95-105.
Czy powinienem wrzucić metformine, aby zwiększyć wrażliwość insulinowa? Jeżeli tak, jak ja dawkowac?
Szacuny
9159
Napisanych postów
83463
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705655
Czy badanie tarczycy mam zrobić po przyjęciu tabletki movothyralu?
——————————-Tak , przyjmujesz lek i po ok 2 godzinach udajesz się na badanie
Kontuzja zwichniecie barku. Przy wyciskaniu sztangielek na barki siedząc zrotowalo mi rękę do tyłu. Zdarzenie miało miejsce 27.12.2019.
Minęło kupę czasu A ja nadal odczuwam bol. W następnym tygodniu mam rezonans
———— robiles coś z tym ???? po takim czasie to chyba lepiej dobrego fizjo znaleźć , choć rezonans również się przyda . Zawsze będzie ułatwieniem dla fizjo