...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli nie będziesz miał problemów ze wzdęciami czy innych problemów ze strony układu pokarmowego, które bardzo często pojawiają się po tego typu produktach, to możesz włączyć jako jedno z wielu źródeł węglowodanów, zawsze jednak lepszym wyborem będzie świeży chleb na zakwasie z jak najkrótszą liczbą składników.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-02-13 13:32:43
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-02-13 13:32:43
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz, wcinam go na kolacje (200g) z twarogiem i masłem orzechowym, kupiłem ze 3 paczki to go dojem i poszukam tak jak sugerujesz świeżego chlebka gdzie w piekarni ;)
...
Napisał(a)
@Monkey - ten chleb jest wysoce przetworzony (już sama nazwa mówi sama za siebie).
Z pewnością ma pełno konserwantów.
@rn12 - Wybieraj chleb wyrabiany na naturalnym zakwasie, z jak najkrótszym składem (mąka razowa, woda, sól, zakwas).
Twaróg z masłem orzechowym, szczególnie z ziemnych to dość kiepska opcja odżywcza dla organizmu.
Z pewnością ma pełno konserwantów.
@rn12 - Wybieraj chleb wyrabiany na naturalnym zakwasie, z jak najkrótszym składem (mąka razowa, woda, sól, zakwas).
Twaróg z masłem orzechowym, szczególnie z ziemnych to dość kiepska opcja odżywcza dla organizmu.
...
Napisał(a)
Istotne są składy tych produktów a niekoniecznie nazwa. Po nich można określić jaka jest ich jakość.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Zgadza się. Jednak z reguły tego słonecznika jest tyle co nic, więc aż tak bardzo bym nie przykładał do tego uwagi.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!