Witam co sądzicie o chlebie całe ziarno z Biedronki (300g)? Wiecie może coś o składzie i czy nada się jako źródło dobrych węglowodanów?


Ilość wyświetleń tematu: 36284
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźBiedronkaIdealny chleb żytnio-pszenny dla wszystkich fanów pieczywa bogatego w wartościowe dodatki, takie jak ziarna słonecznika czy siemię lniane. Produkt powstaje na bazie mąki żytniej z dodatkiem zakwasu żytniego, co nadaje mu charakterystyczny pełny smak oraz wpływa na wilgotność miękiszu. Zaskakująco dobrze komponuje się z twarożkami, pastami i humusami. Zawartość ziaren słonecznika: 20%. Produkt zawiera siemię lniane (9%). Mieszanka ziaren przed dodaniem do ciasta jest moczona w wodzie, dzięki czemu ziarna są odpowiednio miękkie i nie pobierają z pieczywa wilgoci, co pozytywnie wpływa na strukturę chleba. Dodatek zakwasu żytniego przedłuża świeżość pieczywa, wzbogaca jego aromat i decyduje o charakterystycznym pełnym smaku, a także sprawia, że miękisz chleba jest wilgotny.
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Moderator działu Odżywianie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły