Smakuje mi bardzo taki chleb i przypuszczam ,ze jest zdrowy.Moge go szamac spokojnie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
od czasu do czasu możesz....ale lepszy razowy pełnoziarnisty , razowy ze słonecznikiem , razowy z nasionami SOI....
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
unikaj razowych robionych na miodzie , marmoladzie itp....mozesz też jeść bułki grahamki....
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Pumpernikiel nie ebdzie dobrym rozwiazaniem, lepiej tak jak koelga wyzej napisal razowy pelonoziarnisty.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
mozesz urozmaicic czasem swoja diete takim pieczywem , ale staraj sie bazowac na razowcach pelnoziarnistych. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
przeczytaj skład na etykiecie, teraz dostpene ciemne chlebki często są barwione karmelem i innymi cukrami i mają wysokie IG, najpewniejsze pieczywo to chyba to własnej produkcji, przepisy na niskoww ciasta są na stronach optymalnych.
1
malinaf
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!