...
Napisał(a)
Dobry wybór chleb żytni bez drożdzy z lidla? W środku wygląda normalnie jak z zakwasu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jako dodatek może się znaleźć, tzreba zachować umiar jak we wsyztskiem nie mozna dzielić czegoś na złe i dobre bo nawet coś dobre w sporych ilosciach będzie złe
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84Jako dodatek może się znaleźć, tzreba zachować umiar jak we wsyztskiem nie mozna dzielić czegoś na złe i dobre bo nawet coś dobre w sporych ilosciach będzie złe
No to filozof odpalony

A tak na serio to zależy co tam napakowane jest.
...
Napisał(a)
FighterX
A tak na serio to zależy co tam napakowane jest.
skrobnij do lidla @, dowiesz się dokładnie co tam jest. W sumie w sklepie powinny być też książki/segregatory zawierające owe informacje.
...
Napisał(a)
Ja tam nie jem tego także nie potrzebuję wiedzieć 

...
Napisał(a)
FighterX
Ja tam nie jem tego także nie potrzebuję wiedzieć![]()
Nie wiesz co dobre, bułka ziarnella pychota, crosaint z nadzieniem orzechowym poezja, a jak trafisz na ciepłego prosto z pieca to orgazm na miejscu

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Skórka z tego żytniego na zakwasie tez orgazm:) MG co ja tu wypisuje! Ale smaczna na ciepło bardzo!
...
Napisał(a)
jak chcesz regularnie jeść to lepiej jest znaleźć fajny przepis i zrobić samemu chleb, dzielisz na porcje i mrozisz 

Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Jak chce dobry chlebek zjeść to biorę od kolegi z piekarni 

...
Napisał(a)
ja tam wolę sam iść do piekarni i wybrać niż wysyłać kolegę

Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
ależy jakiego kolegę się ma, bo od niektórych to bym nie wziął 

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bułki tak łatwe, że Twoja dziewczyna zacznie być zazdrosna.
Następny temat