Odswieżam temat.
...
Napisał(a)
W problemie chrapania może pomóc wizyta u specjalisty laryngologa. Tylko lekarz będzie w stanie odpowiednio Cię zdiagnozować i dobrać ewentualną metodę leczenia przykrej przypadłości. :) Pozdrawiamy serdecznie i życzymy przespanych nocy!
...
Napisał(a)
Tak była. Jestem umowiona na oprację przegrody na kwiecień 2018. Do tej pory musze jakoś przetrwać.
...
Napisał(a)
Cześć, ja na chrapanie kupiłem sobie poduszkę przeciw chrapaniu. Jestem zadowolony bo chrapanie niby mineło (tak mówi moja dziewczyna) - czasami mi sie tylko zdarzy jak sie krzywo położe. Także polecam. Kupiłam na dr sapporo model piano.
...
Napisał(a)
Dobra poduszka powinna coś pomóc, udrożni bardziej drogi oddechowe.
Polecam przewietrzyć dobrze pokój GRUNTOWNIE a nie tylko uchylić okno.
Codziennie.
Sam też mam krzywą przegrodę nosową, co trzy godziny równo zmienia mi się dziurka która oddycham. Gdy oddycham lewą to otwiera mi się się buzia i też chrapię..
Ciąglę wstrzymuję się z zabiegiem, bo ostatnio jest coraz lepiej.
Zmieniony przez - BANanana
w dniu 2017-11-21 13:23:01
Polecam przewietrzyć dobrze pokój GRUNTOWNIE a nie tylko uchylić okno.
Codziennie.
Sam też mam krzywą przegrodę nosową, co trzy godziny równo zmienia mi się dziurka która oddycham. Gdy oddycham lewą to otwiera mi się się buzia i też chrapię..
Ciąglę wstrzymuję się z zabiegiem, bo ostatnio jest coraz lepiej.
Zmieniony przez - BANanana

...
Napisał(a)
Więc rozwiązanie jest proste powinnaś kupić poduszkę na chrapanie - taką która wymuszą pozycję na boku. W Polsce chyba tylko jedna firma coś takiego ma poduszka nazywa się PIANO
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ból w płucach, zwłaszcza po treningu
Następny temat