:) sogi za odp.
:) sogi za odp.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
nie wiedzialem ze jest cosik takiego bralem kiedys biochrom ale to lipa, ale firmy naturell Chrom organiczny polecam jest the best, faktycznie mozna troche zrzucic zbednych kilogramow
Podpisał: Lider Strongman 2010
Podpisał: Lider Strongman 2010
1. chrom to bardzo dobry dodatek do kreatyny...bierz do każdej porcji po 100 mcg (ale nie przekraczaj dziennie 400mcg-już 250 mcg zaspokaja potrzeby organizmu więc więcej niż 400 byłoby przesadą)
2. kreatynę polecam brać z przynajmniej krótką fazą nasycenia (za 4 dni) po 25 gramów kreatyny a póżniej już po 10 gramów dziennie. Kreatynę bierzesz w porcjach po 5 gram +25 gram glukozy/lub sok winogronowy. Pamiętaj o odstępach godzinnych przed i po kreatynie, od kolejnych posiłków.
Pozdrawiam
Doradca w dziale suplementacja
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Moderator Działu Suplementacja
rano na czczo i po treningu
a dzień nietreningowy po prostu po południu
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Moderator Działu Suplementacja
BOOGIE WOOGIE

wiec moja rada ładowanie kreatyny(jesli jest takowe)plus glukoza ,odstawka glukozy i wtedy chrom z sama kreatyną.
inaczej rzecz sie ma z ryboza plus kreatyna-tam spokojnie cały czas mozna dawkowac chrom.
pozdro
to ja --wasz bigger
biger
bigger tm
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Co sądzicie o połączeniu kreatyny z chromem organicznym?? Kiedy wg Was najlepiej brać Chrom i kiedy po nasyceniu kreatyne (przed treningiem, po czy też na czczo
'
Chrom wchodzi w skład 'czynnika tolerancji glukozy' (GTF). Jest to substancja podobna do hormonu, współpracująca z insuliną przy wchłanianiu glukozy przez komórki (nas oczywiście interesują wyłącznie komórki mięśniowe

A teraz, kiedy to brać: chrom + wit.PP stymulują wydzielanie hormonu wzrostu, więc warto je brać rano na czczo, przed treningiem i przed snem, bez żadnych węgli, dodając za to aminokwasy (arginina, ornityna i lizyna też podnoszą hgh). Żeby nie obżerać się tym chromem, tabsy 200 Naturell'a można łamać na pół i brać po 100. W fazie podtrzymania kreatynę opłaca się brać w zasadzie tylko po treningu, najlepiej z glutaminą, glukozą i HCA.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."