Witam, mam pewien problem a mianowicie kilka miesiecy temu zaczał doskwierać mi taki nie mocny ale odczuwalny bol w kolanie co jakiś czas i do tego przy zginaniu tej nogi najczęściej gwałtownie występuje silne mocno odczuwalne chrupnięcie lub przeskakiwanie jakoś w środku kolana lub przy przysiadzie ze sztanga tez chrupie\przeskakuje. Dodam że kiedyś grałem w piłkę nożna teraz juz od 1,5 roku ćwicze na siłowni i trenuje muay thai mam 18 lat. Byłem z tym u ortopedy powiedziałem co jest grane to powiedzał że to nie choroba i wysłał na rtg. Na rtg nic nie wyszło udałem sie z wynikiem na kontrole lekarz powiedzial ze nic nie mam i odesłał do domu przepisujac jakies tabletki. Ja jednak wiem ze z kolanami nie ma przelewek i nalezy jak najwcześniej leczyć i kontrolowac bo potem że tak powiem przesrane tym bardziej że zamierzam cały czas uprawiać sport. Prosiłbym o jakiekolwiek porady dodam że ten ortopeda ma zła reputacje w okolicy i co może być przyczyna tej kontuzji ze tak powiem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam,
proponuje poszerzyć diagnostykę o MRI stawu kolanowego.
Wskazana będzie również konsultacja z lekarzem sportowym.
Pozdrawiam.
proponuje poszerzyć diagnostykę o MRI stawu kolanowego.
Wskazana będzie również konsultacja z lekarzem sportowym.
Pozdrawiam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!