Witajcie, odkąd buduje masę ograniczam wszystkie słodycze /bezwartościowe przekąski jak tylko moge, ale jestem łasuchem i czasami ciężko się powstrzymac. Co sądzicie o chrupkach kukurydzianych ? Mam na myśli takie najzwyklejsze chrupki. Kosztują one grosze a maja dość sporo kalorii i węgli, białka tez coś mają. Czy jak raz na kilka dni zjem sobie paczkę (ok.100g) to będzie ok czy są one zupełnie niewskazane? Jakie jest wasze zdanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Prosty nabijacz węgli, nie widzę problemu jak masz problem z przejedzeniem węglowodanów.
...
Napisał(a)
Jest to produkt przetworzony więc jeżeli już to rekreacyjne można zjeść, ale nie jako stały element diety.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
ustal sobie raz na tydzien ze zjesz i będzie ok albo 2 x po 50g w tygodniu,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Jak chcesz coś fajnego zjeść to jako posiłek potreningowy posiłkuj się takimi rzeczami jak kanapki z miodem lub płatki śniadaniowe lub suszone owoce i do tego wszystkiego odżywka białkowa. Idealne połączenie cukrów prostych ze źródłem białka w przyjemnej formie. U mnie się super sprawdzało i to na redukcji by była mniejsza ochota na podjadanie między posiłkami, a na formę nie narzekam.
...
Napisał(a)
Kanapki z miodem , no to już kwestia gustu 

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!