Szacuny
1
Napisanych postów
26
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
410
Witam, mam pytanie. Otóż mam ogólnie szczupłą czaszkę, ale i ogólnie jestem szczupły. Ważę 47kg, i takie pytanie czy jak zdrowo przytyję (w masę mięśniową) to jest możliwość pogrubienia twarzy? Ale w taki sposób by nie zalać mojej mocno
podkreślonej szczęki.
Szacuny
33
Napisanych postów
266
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
12758
ahk002
Witam, mam pytanie. Otóż mam ogólnie szczupłą czaszkę, ale i ogólnie jestem szczupły. Ważę 47kg, i takie pytanie czy jak zdrowo przytyję (w masę mięśniową) to jest możliwość pogrubienia twarzy? Ale w taki sposób by nie zalać mojej mocno
podkreślonej szczęki.
Co o tym myślicie?
czy sucha masa czy sie zalejesz twarz zawsze sie zmienia
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
ahk002
Witam, mam pytanie. Otóż mam ogólnie szczupłą czaszkę, ale i ogólnie jestem szczupły. Ważę 47kg, i takie pytanie czy jak zdrowo przytyję (w masę mięśniową) to jest możliwość pogrubienia twarzy?
jak masz nie mieć jej chudej jak ważysz 47 kg
oczywiście i twarz się zmieni , zobacz na ludzi
Szacuny
35
Napisanych postów
260
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
24902
To sobie rób zdjęcia codziennie XD Jak ważyłem 63 przy 180 to normalnie policzki było widać, przy 73 kilkukrotnie słyszałem od ludzi, że "PEŁNIEJSZY albo bardziej męski" na twarzy, teraz musiałem zrobić mini cuta bo ulewało, 2,5 tyg minęło i już widzę że, twarz bardziej szczuplejsza. Jesteś chudy, leć na "czystej masie" i nie będziesz miał tego problemu. Ja leciałem na nadwyżce ~500, przy ~300 pewnie nie ulałoby mi twarzy w takim stopniu ;] Chociaż u mnie BF też na niskim był/jest, przy 63 czy 73 widać "mały abs". Niektórzy siedzą na bf 12-15-18% i mają szczupłą twarz, genetyka odgrywa dużą rolę tutaj.