Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
187
Witam, przychodze do Was z pewnym problemem... Mam 25lat, 202cm wzrostu i 104kg . Ćwicze niezbyt systematycznie ze względu na prace ale nie oto chodzi. Moj problem polega na tym, iż bedac na redukcji (jadlem po prostu mniej i beztluszczowo lecz nie zawsze) schudlem dosyć znacznie na calym ciele lecz niestety nie do końca z brzuchem. Sytuacja wyglada teraz tak ze jestem 2metrowym patykiem z bebnem zamiast brzucha i jest mi z tym jak najbardziej źle.
Pytanie moje jest takie czy dalej sie odchudzac czy jednak isc w mase zdajac sobie sprawe, ze sezon coraz blizej. Boje sie ze na masowce jeszcze bardziej dowale brzuch ale przynajmniej bede jakos wygladac.
Z gory dziekuje za jakiekolwiek sugestie dotyczace suplementacji i czegokokwiek zwiazanego z moim problemem. Dodam ze zmienilem prace, mam czas i motgwacje na zmiany. Pozdro sportowe swiry!
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Chudy grubas to często spotykany rodzaj budowy. Ja tu nic niezwykłego nie widzę.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
mysle, z ena ty poziomie nie ma co sie bawic w rekomp, a wziac sie po prostu za wycinke z glowa, w pozniejszym okresie popracowac nad zmiana sylwetki pod katem ilosci miesnia
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Ja również celowałbym w wycinke. To potrwa 2-3 miesiące i będziesz mógł budować masę.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„