Witam :D Mam taki problem ... Często się denerwuje w szkole ... Ktoś za szeroko chodzi lub wpycha mi się w kolejkę ... Już nie raz załatwiałem to metodą : Pięść w nos ale miałem za to ostro przerąbane ... Chciałbym abyście moi drodzy zamieścili tutaj linki z chwytami obezwładniającymi ... Jak w wojsku: 1,2,3 i pacjent prosi o litość :) Bardzo Was prosze.. Jeśli jest taki temat prosze ten usunąć ale nie dawać mi warna :) Jeśli jest to przepraszam ... Pozdro. Ace
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takie tematy sie pisze w temacie pod tytulem!!!! Mam problem na osiedlu/w szkole - pisać tylko tu!!! a i nie zakladaj takich bezsensownych postow tylko poszukaj a znajdziesz!!!

nie wazne jest to jak mocno sie dostanie ale wazne jest to jak mocno uderzysz!!!
...
Napisał(a)
Renke mu wykreńć! To działa bo mi kolega pokazywał i super skóteczne jest na frajeruf i kozaczkuw co mi sie do kolejki wpychajom ;]
a tak serio to znam taki chwyt - mówisz grzecznie do pacjenta coś w stylu "wyfurgaj stąd niedobry człowieku bo jestem gotowy użyć przemocy, i to tak, że Ci trampki zetrę w proch a z kredek plastelinę zrobię", w razie ignorowania nas stosujemy super chwyt - prosty w bebechy "wypychający" denata z kolejki <yes>
chcesz to napisz na gadu do mnie - 10727067 - jak się serio pytałeś, mimo wszystko
pozdro dla tych ewentualnie spamujących
Ach kocham takie tematy
Zmieniony przez - TeGej w dniu 2007-10-23 19:32:50
Zmieniony przez - TeGej w dniu 2007-10-23 19:35:01
a tak serio to znam taki chwyt - mówisz grzecznie do pacjenta coś w stylu "wyfurgaj stąd niedobry człowieku bo jestem gotowy użyć przemocy, i to tak, że Ci trampki zetrę w proch a z kredek plastelinę zrobię", w razie ignorowania nas stosujemy super chwyt - prosty w bebechy "wypychający" denata z kolejki <yes>
chcesz to napisz na gadu do mnie - 10727067 - jak się serio pytałeś, mimo wszystko

Ach kocham takie tematy
Zmieniony przez - TeGej w dniu 2007-10-23 19:32:50
Zmieniony przez - TeGej w dniu 2007-10-23 19:35:01
:)
...
Napisał(a)
AcE: Nie bę eCie banował,ale czuj się ostrzeżony.Użyj wyszukiwarki i czytaj tematy podwieszone
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat