Szacuny
2
Napisanych postów
20
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
265
Witam , mam problem chyba dosyć nietypowy ponieważ ciągle w jednej dziurce w nosie zalegają mi zropniałe "kozy" z krwią , nie przeszkadza mi to ale wiecie jak to jest , troszkę się tym martwie.
Chciałbym dodać że mam krzywą przegrodę nosową ale nigdy wcześniej nie miałem takich problemów.
Czy może mieć na to wpływ że od jakiegoś czasu (ponad tydzień) codziennie biegam ok. godziny + wykonuje ćwiczenia na brzuch-a6w.
Szacuny
4671
Napisanych postów
49144
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524157
może masz polipy w nosie - udaj się do laryngologa na kontrole badanie, on Ci poleci co dalej, możesz brać profilaktycznie rutinacee, albo rutinoscorbin (dostępne bez recepty), gdyż te leki poprawiają krzepliwość krwi
Szacuny
2
Napisanych postów
20
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
265
Chyba przejdę się do lekarza , objawy nie ustepują a jeszcze się pogarszają, krew cieknie dalej dodatkowo wyskoczyła mi buła która jest ewidentnie wyczuwalna jak dotykam palcami.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
72
Siemka:) ja tez mam taki problem :) od zawsze mialem krwotoki z nosa czsami bardzo obfite (i to bez powodu) poszedlem do laryngologa i mi przypala naczynka krwionosne w nosie takim "zelem" NIC NIE ZBOLI ale juz krew nie leci :) tylko trzeba raz na 1-2 lata isc znow przypalac bo sa krwotoki po tym czasie ale juz 100 razy mneijsze niz byly :)
Pozdro