Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2032
Witam od dłuższego czasu gdy tylko wstaje to czuje się zmęczony,nie mam chęci na cokolwiek i ogólnie chodzę cały dzień jak bym się jeszcze nie obudził.
Jestem ciągle jakiś zamyślony,nie chce mi się z nikim gadać a jak już z kimś rozmawiam to męczy mnie to,nie wiem co się ze mną dzieje.Robiłem różne badania na krew itp. i wszystkie były pozytywne.Mam już tego dość może ktoś coś poradzi
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2032
Gronoz
Jak wygląda twoja dieta, sen, poziom stresu w ciągu dnia, praca, aktywność fizyczna? Może coś z hormonami?
Jeśli chodzi o dietę to jem wszystko jak leci,co do snu są wakacje więc śpię od północy do 9-11,poziom stresu w ciągu dnia raczej nie jest za duży a aktywność to aktualnie większość czasu spędzam przed komputerem i parę razy w tygodniu wyjdę gdzieś na spacer ze znajomymi pogadać czy coś.
Szacuny
3
Napisanych postów
49
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
7462
Być może tutaj leży problem? Brak aktywności fizycznej, byle jaka dieta... Ile masz lat? Zadbaj o poziom aktywności fizycznej i dietę ;) Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że samopoczucie dużo się zmieniło.
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2032
Gronoz
Być może tutaj leży problem? Brak aktywności fizycznej, byle jaka dieta... Ile masz lat?
Zadbaj o poziom aktywności fizycznej i dietę ;) Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że samopoczucie dużo się zmieniło.
Mam 17 lat w kwestii diety mogę jeszcze dodać że nie jadam śniadania
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
kamil20852
to aktualnie większość czasu spędzam przed komputerem i parę razy w tygodniu wyjdę gdzieś na spacer ze znajomymi pogadać czy coś.
siedzisz większość czasu przed kompem , prawie nie wychodząc z domu mając wolne, spiąc po 9-11h
co tu dziwić że zamulony chodzisz
zacznij się ruszać , wyjdź do ludzi