Nie mam nikogo kto by mi podał hantla. Czy są jakieś tricki na to? Podzielcie się. Sztanga odpada nie lubie nią ćwiczyć.
Monotonia jest kluczem do sukcesu.
Ilość wyświetleń tematu: 1540
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźSiła ponad wszystko.
Siła ponad wszystko.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
ronie220Olej duże hantle, bo tak barków nie zbudujesz. Bawiłem się w to kiedyś, znajomi podawali nawet do 60-65kg a Barki urosly kiedy zmieniłem metody,więcej ruchów, pompa, stres metaboliczny.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
ronie220W takim razie w jakim celu zakładasz ten temat? Nie ma magicznego sposobu by zarzucić 50 kg na Barki.
Pilny student Vincea.
ronie220Jak ustawisz ławkę pod lekkim kątem to łatwiej wypchnąć 1 powtórzenie. Ale i tak będziesz operował na 80 % możliwości.
Zarzucić nie problem, problem wykonać 1 ruch z martwego punktu.
Nasz sklep
Mega promocja