...
Napisał(a)
Ja fajki rzucilem bo poprostu juz nie chcialem tego gowna jarac rano jak wstawalem to tak kaszlałem jak bym mial wycherkac pluca 

...
Napisał(a)
Ninja poważnie próbowałeś herę i wyszedłeś "cało" z tego? Bez uzależnień? Z jakiegoś rankingu wychodziła skala, uzależnień. Nie pamiętam wszystkiego, więc wrzucę stosunek co jak według nich uzależniało fajki(1):trawa(1):feta(10):hera(1000)
A co do najmniej uzależniających to dziwię się, że khat ostatni :p.
A co do najmniej uzależniających to dziwię się, że khat ostatni :p.
...
Napisał(a)
OD trawy nie da sie uzaleznic jaralem 30 dni pod rzad a potem rzucilem bo juz sie nie chcialo :)
...
Napisał(a)
sceptycznie bym podchodził do takich rankingów, hera pierwsza to owszem, ale na drugim miejscu koko a feta gdzies o wiele dalej, wg mnie srodki tak samo uzależiające, już nie mowiac o tym że feta uzaleznia bardziej od alkoholu
...
Napisał(a)
pyerdolenie na antenie ot trawska w hvj ludzi sie uzależnia ecstasy mało niebezpieczne ? ok .. może ja zaraz yebne ranking gdzie najniebezpieczniejsze bedzie jedzenie 

...
Napisał(a)
OD trawy nie da sie uzaleznic jaralem 30 dni pod rzad a potem rzucilem bo juz sie nie chcialo :)
Haha to naprawde jarales dlugo...popal przez 4 lata codziennie lub z malymi przerwami tylko i wtedy wroc i napisz mi tutaj ze trawa nie uzaleznia :)
Haha to naprawde jarales dlugo...popal przez 4 lata codziennie lub z malymi przerwami tylko i wtedy wroc i napisz mi tutaj ze trawa nie uzaleznia :)
...
Napisał(a)
rozne sa tez uzaleznienia, psychiczne uzaleznienie to nie uzaleznienie, wystarczy kogos nagle odciac od towaru i nic mu nie grozi, kazdy sobie z tym poradzi jak nie jest cienki w uszach, po trewie to kilka dni zamuly i jest ok, po ciezkich dragach juz nie jest tak kolorowo
ale tak jak Kakus17 30 dni to nie jest zaden dlugi okres a tym bardziej na jaranie ziola
ale tak jak Kakus17 30 dni to nie jest zaden dlugi okres a tym bardziej na jaranie ziola
...
Napisał(a)
30dni na pure koko evry day i moze byc ciezko
Bo zycie to nie bajka nie głaszcze sie po jajkach.
....prawdziwy facet nie je miodu......prawdziwy facet źuje pszczoły....
...
Napisał(a)
Aha 4 lata... Fajki palilem 2 miesiace i nie moglem rzucic przez 5 lat... A trawke jaralem az nie dalem rade juz... Ciagle wstaje rano po 1g katuje lufke robie chaszyk przepalem i wieczorem znowu nabijam i wiaderko wale... I tak codziennie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat