Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam wszystkich. Może ktoś kiedyś słyszał coś o preparacie zwanym KAROVIT. Dostępny jest w tabletakch. Jedno opakowanie to 140 tabletek. Jest to preparat zawierający betakaroten z marchwii. Jest najlepiej przyswajalny w porównaniu z innymi preparatami tego typu. Używanie go powoduję przyciemnienie karnacji oraz ochronę przeciw promieniom UV. W związku z tym mam kilka pytań. Czy ktoś go może używał, jakie były efekty, po ile tabletek brał\brałaś?
Chętnym proszę o włączenie się do dyskusji.
Dzięki,
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć! Karovitu nie brałam, ale mogę polecić coś innego - Beta-karoten E (100 tab.). Jest łatwo przyswajalny i nie drogi, dodatkowo zawiera wit A i E, tylko nie można przesadzić z dawkowaniem... Co za dużo to...
Bierz regularnie 1-2 tabletki rano, a po tygodniu - jeśli lubisz chodzić na solarium, 2-3 godziny przed - 1-2 tabl. wzmocnią efekt. Pozdrawiam eves.
Szacuny
28
Napisanych postów
540
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17055
a ja mam pytanko czy biorac to a nieopalajac sie wplywa takze jakos na pociemnienie karnacji ?:) albo chociasz czy biorac to mozna szybciej sie opalac albo cos??
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2663
Witam, mam takie pytanie jak kolega wyzej.
I pytanko troszke z innej beczki. Wyszly mi na plecach, i troszke na twarzy biale plamy (chyba od opalania), nie wiem czy to od slonca czy od solarium ( opalalam sie ostatnio na solarze rok temu), podobno to brak pigmentu. Orientujecie sie moze jak mozna to zniwelowac ?!?!!?!?.Moze ten karoten jakos ....
pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
637
Widzę, że nieźle lagatto odświeżyłeś :p
domena, jeśli chodzi o twoje białe plamy to możliwe, że jest to bielactwo, oczywiście wiem, że już nic Ci to nie pomoże, ale może inni z tego skorzystają