Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Ciemne przebarwienia melanotan 2

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2045

Formularz - Proszę o pomoc

23

Waga

55

Wzrost

175

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

brak

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 96
Cześć. Chciałbym się zapytać czy zdarzyły się komuś bardzo nieładnie wyglądające ciemne przebarwienia na skórze (twarzy i ciała) po zażyciu nawet niedużych dawek Melanotanu 2? Moja kobieta stosuje od 6 dni bardzo małe dawki (0.2 mg ed) i na jej skórze zaczęły pojawiać się plamki. W niektórych miejscach przypominają one wręcz sińce. W miejscach jakichkolwiek naruszeń skóry jak zadrapania itp. też robią się przypominające siniaki plamy. W jaki sposób można sobie z tym potencjalnie poradzić?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 2 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 71
Możecie opisać swoje dawki jakie stosowaliście i po jakim czasie zaczeły ciemnieć lub pojawiać się pieprzyki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106296 Napisanych postów 378320 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711581
A normalnie równo się opala ?myślę że jak mocniej się opali to się wyrówna

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Równiutko zawsze wszystko było gicik i chciała melke aby opalenizna się dłużej utrzymywała i szybciej pojawiła żeby mniej na słońcu siedzieć, a teraz żałuje hahah Nigdy ogólnie takich przebarwień nie miała
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 121 Napisanych postów 422 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 5424
Tez sie przymierzam do srodka :D daj znac jak sie potoczyla sprawa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Mnie pierwszy melanotan rok temu jakiejś firmy krzak wysypal w pieprzyki i usta siniały całe a dawki biłem 0.5 codziennie czyli 20 dni bite.Efekt był w pełni zadowalający ale tych pieprzykow to z 50 ++ dostałem .
Teraz właśnie leże na plaży po 5 dniowych iniekcjach Androchem 2x 0.7mg i 3 ost dni 1mg. Pierwsze iniekcje strasznie mnie zamulaly , byłem śpiący a odkąd bije po 1mg to tylko wzwody mam jak 16 latek ;) Organizm się przyzwyczaił podejrzewam .Myślę ze w te 4 dni weekendu się Spale jak murzyn .
Póki co żadnych nowych zmian w postaci pieprzykow ani usta nie sinieją.Ale to za szybko z tego co pamiętam wczesniej to po jakichś 10 dniach wysypalo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Msoko65
Mnie pierwszy melanotan rok temu jakiejś firmy krzak wysypal w pieprzyki i usta siniały całe a dawki biłem 0.5 codziennie czyli 20 dni bite.Efekt był w pełni zadowalający ale tych pieprzykow to z 50 ++ dostałem .
Teraz właśnie leże na plaży po 5 dniowych iniekcjach Androchem 2x 0.7mg i 3 ost dni 1mg. Pierwsze iniekcje strasznie mnie zamulaly , byłem śpiący a odkąd bije po 1mg to tylko wzwody mam jak 16 latek ;) Organizm się przyzwyczaił podejrzewam .Myślę ze w te 4 dni weekendu się Spale jak murzyn .
Póki co żadnych nowych zmian w postaci pieprzykow ani usta nie sinieją.Ale to za szybko z tego co pamiętam wczesniej to po jakichś 10 dniach wysypalo

Właśnie u nas też andro, usta też lekko posiniały, pieprzyki nowe też są, chociaż nie jakoś bardzo dużo. Problem tylko z przebarwieniami straszny :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Pieprzyki zostaną , usta wrócą do normy.
Plamki zostaną mam takie 0.5cm x 0,5cm dwie.
Opalcie się dobrze to nie będzie widać tych sińców.
No niestety hackowanie organizmu ma też minusy choć dla kogoś akurat ten minus noże być plusem ;)

Zauwazylem tez dużą tolerancję na słoneczko.Bez melanotanu na pierwszych sesjach pod chmurka dwie godziny leżenia plackiem i były poparzenia , szczypanie itp.
A podczas stosowania mt2 nie uswiadczylem tego mimo przeginania z czasem ekspozycji.

Zmieniony przez - Msoko65 w dniu 2023-06-08 13:12:20
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 585 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36072
No mam to samo. Pierwsze opalanie w roku na mt2 i bez późniejszych problemów typu poparzenia itp. Ale niestety jakoś bardziej mnie nie opala tylko, że ja mam z natury ciemna karnację ( choc niektórzy twierdzą że wyglądam jak jakiś ciapaty z daleka )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 2 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 71
Dzień dobry wszystkim czy ciemniejsze pieprzyki po stosowaniu mt2 z czasem wrócą do poprzedniego koloru ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106296 Napisanych postów 378320 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711581
Tak

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czarne to mi nie znikają ale te takie brązowe plamki to powoli zanikają także różnie to bywa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zejść na Htz

Następny temat

Cykl test enanthate

Spalanie
Polecane artykuły