Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
64
Witam, mam kilka pytań co do spalacza ClenBurexin z firmy Trec. Oglądałem skład i wszystko jak dla mnie ok :), ale mam pytania do specjalistów:
1) Czy preparat ma skutki uboczne?
2) Czy mogą się ujawnić po jakimś czasie ? Np. cośz sercem itp.
3) Czy w okresie stresu (MATURA) można brać te tabletki?
4) czy są one naturalne ? Czy jest w nich jakaś chemia ?
Moje obawy sązwiązane z tym iż nigdy wcześniej nie brałem żadnego spalacza. Poprostu chce w ciągu miesiąca zrzucić 6 kg. Moja dieta to 1600 kcal, 75 g tłuszczu, 90 g białka i 200 g węglowodanów. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): ----
Waga: 85
Wzrost: 179
Cel cyklu: schudnąć
stosowane już wcześniej suplementy : ----
Uprawiane inne sporty: od 2 tygodni biegam
stosowane wcześniej spalacze : ---------
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: ---------
ilość dni wolnych od kreatyny: ----------
przewidziane finanse na cykl: ------
uwagi i sugestie: nie jestem na nic uczolony i nie mam nadciśnienia itp...
Staż treningowy: 2 miesiące
Zmieniony przez - Patryk1425 w dniu 2009-04-09 09:03:39
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Za mało białka w diecie to raz!
Dwa chcesz za szybko to zrobic, efekt bedzie nietrwaly
i teraz
1) Czy preparat ma skutki uboczne? NIC
2) Czy mogą się ujawnić po jakimś czasie ? Np. cośz sercem itp. NIE
3) Czy w okresie stresu (MATURA) można brać te tabletki? TAK
4) czy są one naturalne ? Czy jest w nich jakaś chemia ? Heh... wszedzie jest chemia H2O to tez chemia
Szacuny
8
Napisanych postów
732
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4130
za mało kalorii w diecie przy wadze 85 kg (nie biore pod uwagę reszty czynników) powinieneś zjadać minimum 2200 - zwiększ białko jak kolega radzi (jeśli wyjdzie ci za dużo kcal zmniejszasz węgle) lub jedziesz na LC.
Przy twoim mało imponującym stażu treningowym odpuść spalacz. Inwestuj w dietę. te 50 czy 100 zł przeznacz na preparat witaminowo-mineralny, białko i omegę.
Przez miesiąc powinieneś zrzucić od 2 do 4 kg maks.
"Bezpieczna bez jojowa granica" to od 0,5-1 kg na tydzień.
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
64
Oto moja historia: od stycznia 2009 się odchudzam na starcie ważyłem 96 kg, w 2008 r. jadłem około 3500 kcal dziennie potem zmniejszyłem do 2300 kcal, teraz jem około 1500 kcal
Szacuny
1
Napisanych postów
21
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
64
Mam takie pytanie czy jest różnica jedząc np 2500 kcal i 100 g tłuszczu od 1700 kcal i 100 g tłuszczu? Co może spowodować zbyt mała ilość kalori dostarczanych organizmowi ?
Szacuny
8
Napisanych postów
732
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4130
Co do twojej historii jadłeś 3000 kcal potem 2000 kcal teraz 1500 kcal i nadal chcesz "spadać" to co dalej ? 1000 kcal a na końcu 500 ? To ilość ledwo ci wystarczy na podstawowe czynności życiowe jak regeneracja, trawienie, praca serca czy utrzymywanie odpowiedniej temperatury ciała. PRAKTYCZNA RADA:
dział odchudzanie - spis tematów - zapotrzebowanie kaloryczne. Oblicz pod siebie i sam będziesz zdziwiony wynikami.
Zaczniesz jeść normalnie to wszystkie te kg Ci wrócą możliwe nawet że z nadwyżką czyli jojo.