...
Napisał(a)
Witam jestem na redukcji i brałem clenbuterol teraz zauważyłem straszyn spadek libido, nie mam takiej ochoty na to jak wczesniej a wlasciwie to wogole i niewiem czy to jest powiązane z clenbuterolem bo cos czytałem ze moze on spodowodac uszkodzenia jąder. Ogólnie wiem że na redukcji mniejsza ochota ale troche sie boję .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Panowie odkopuje temat. Mam podobny problem co kolega opisywał. Libido jest okej, doznania orgazmu nawet lepsze, gorsza erekcja i sperma jak woda. Ktoś spotkał się jeszcze z takimi objawami ? Ustępują ? Jestem na 4 dniu.
...
Napisał(a)
nie spotkałem się z czymś takim,chuba że clen z ug i ma jakąś dosypke
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
z fox labs ten clne wogole na mnie prawie nie działa niemam żadnych trzesien łap itd a efektów też niema chyba że takie że ich nawet nie odczuwam.
...
Napisał(a)
firma ogólnie chwalona za środki oralne,jak bierzesz ten clen?
...
Napisał(a)
Normalnie w tabletkach teraz zaczełem drugi cykl bo kupił na 2. Teraz biore 1 tabletke po sniadaniu i stopniowo zwiększam dawke do 4 tabletek (160mcg)
...
Napisał(a)
1 tabletka to nie dziw się że nie czujesz,dawaj pół godziny przed jedzeniem clen
...
Napisał(a)
to albo za mała dawka dla ciebie lub clen lipa jedno z dwóch jak dasz do 200 mcg i nie poczujesz zmień clen,on jest 0.04?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2013-09-01 09:08:12
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2013-09-01 09:08:12
...
Napisał(a)
telepanie nie jest wyznacznikiem, telepanie zależy od dostarczanych składników do org, jak dobrze się odżywiasz to nawet na 200 poczujesz lekkie objawy i tylko w pierwszym tygodniu, więc nie świruj z takimi dawkami bo dobra redukcję można przeprowadzić na max 80,
clen na libido niema wpływu a a nwet wzmaga doznania
jezeli nie spala tłuszczu przy dobrej misce to masz wyj**ke
Zmieniony przez - gardenia w dniu 2013-09-01 09:14:41
clen na libido niema wpływu a a nwet wzmaga doznania
jezeli nie spala tłuszczu przy dobrej misce to masz wyj**ke
Zmieniony przez - gardenia w dniu 2013-09-01 09:14:41
...
Napisał(a)
tak 0.04 , te 5 tabletek to mam na raz łyknąć ? niewiem dziwne w łasnie to jest bo sprawdzałem kody i są ok ale robiłem redukcje z clenem i bez, jak zarzuciłem go to nie zauważyłem lepszych efektów i boje sie troche kupować nowego bo niewiem czy poprostu mój organizm słabo reaguje na ten clen czy ten co mam to jakaś lipa .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!