Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Pewnych spraw można się domyśleć nie będąc nawet lekarzem. Dochodzi fakt zwykłego przeczytania ulotki i zorientowania się jak należy stosować krem - krem dostępny zresztą bez recepty. Z własnych źródeł wiem, że dawkowanie 3 razy/dzień lub rano & wieczór daje identyczne efekty więc nie wiem po co się spinasz chłopaku i podbijasz do Mnie z ironią nie będąc zorientowanym w jego stosowaniu.
Masz problem do Mojej osoby zapraszam na prv, bo nie zamierzam bawić się z Tobą w idiotyczne pisanki.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
taka uwaga na przyszłość - grzybem można zarazić się nie tylko od dziewczyny ale też siadając w publicznych kiblach - gdzie nie wiadomo kto wcześniej siedział
co do samej maści - nie wiem po co 3 razy no ale jeśli lekarz tak kazał (z myciem to też jego pomysł?). po zniknięciu plam (pryszczy, krost, czy co tam masz) smaruj przez jakiś czas dalej mimo że nie ma już oznak grzyba, bo jak za szybko odpuścisz to pojawi się znowu
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
151
no własnie z tym myciem to nie jego pomysl, tylko on mi tak powiedział: smaruj 3 razy dziennie, ale nie zapytalem sie dokladnie co i jak i dlatego mam taki problem z tym mydlem, z gory dzieki za pomoc
Szacuny
99
Napisanych postów
686
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2312
umyć, wytrzeć ręcznikiem i można od razu smarowć maścią. i tak 3 razy dzienbnie jak zalecił lekarz. nie trzeba po umyciu odczekiwac - wystarczy tak jak napisalem osuszyc recznikiem.
Szacuny
99
Napisanych postów
686
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2312
dzieki krzykacz. z tego co przeczytalem to nie moze byc drozdzyca tylko inne dziadostwo. ale w takim razie skad sie wzial klotrimazol? dziala tylko przy drozdzycy i grzybicy. przy innych schorzeniach wenerycznych nie stosuje sie go raczej, chyba ze wspolistnieje grzybica. przynajmniej tyle pamietam ze studiow i tak wynika z ulotki. nic nie rozumiem.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Nieporozumienie wynika z tego, że zainteresowany nie poinformował co było przyczyną tego stanu - przygodny sex, od stałej partnerki u której pojawiło się zakażenie która również powinna poddać się leczeniu - a oznaką tego mogły być np obfitsze upławy.
mam powazne podejrzenie, ze nastapilo tu autozdiagnozowanie i samoleczenie...... - przychylam się.
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2007-08-09 22:04:15