Witam. Potrzebuje cos silnego na zaparcia ;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zaparcie jako cecha dziedziczna...Możliwe, choć nie sądzę. Najbardziej naturalnym sposobem jest dieta witaminy, błonnik, dużo wody. Pisałem gdzieś o błonniku - colon c, bio cla, xenęa. to niektóre. dla mnie najlepsza xenea, bo też i lepsza w samku. Rozpuszczasz w szklance wody i jazda ;) reguluje prace jelit, wiec dziala na długo, a nie przeczyszcza jak czopy czy prochy, a to odwadnia.
...
Napisał(a)
Jedz wiecej warzyw i owocow plus musli, najdalej po tygodniu problem sam przejdzie o ile to kwestia diety, a nie jakiegos stanu chorobowego.
Nowe forum bukmacherskie - www.viptips.pl
...
Napisał(a)
Witam. Mam problem. Czy ktos zna jakis medykament dostepny w aptekach w irlandii na zaparcia? i to w miare silny i blyskawiczny... Prosze o odpowiedz i z gory dzieki
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?!"-Nietzche
...
Napisał(a)
Popytaj w dziale Polacy za granicą - tam siedzą osoby przebywające w Irlandii i może się orientują.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Ja proponuje paczkę suszonych śliwek zapić wodą gazowaną. I wolną toaletę.
...
Napisał(a)
mowisz ze te sliwki sa skuteczne? bo potrzebuje czegos naprawde skutecznego... i najlepiej szybkiego w dzialaniu...
"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?!"-Nietzche
...
Napisał(a)
nie będe powielać tematów :]
ale mam pytanie :P czy zaparcia mogą być "odziedziczone"? tzn. moja matka ma problemy z tym (raz jest lepiej, raz gorzej, ale nie walczy z tym, odżywia sie wg. mnie przeciętnie, jak każdy "normalny" człowiek, który nigdy nie czytał o dietach cud itd może w tym jest troche winy), u mnie one też sie pojawiają czasem (pomagają mi otręby) czy jest taka możliwość, że mam to po 'niej'?
brat i ojciec nie mają żadnych problemów :/ zresztą chyba kobity mają zazwyczaj z tym problemy
dodam, że niestety obdarowała mnie alergią na metale ;)
a autorowi topica odpowiem, że polecam jw. otręby (zazwyczaj biore 3-5 dużych łyżek :P) oczywiście 'zapite' dużą ilością wody, bo przyniosą odwrotny skutek, różnie bywa z czasem "przeczyszczenia"
czasem po paru h, czasem na następny dzień ;P na mnie gówniane herbatki i śliwki, popite tłustym rosołem i przeterminowanym jogurtem nie działają
nie chce źle doradzać, jednak na błyskawiczne oczyszczenie :P mniej naturalne sposoby jak czopki/tabletki bisacodyl (ale pamiętaj, że to CHEMIA i długotrwałe stosowanie nie jest zalecane, podobnie jak różnych herbat), albo sprzęt do lewki
ale mam pytanie :P czy zaparcia mogą być "odziedziczone"? tzn. moja matka ma problemy z tym (raz jest lepiej, raz gorzej, ale nie walczy z tym, odżywia sie wg. mnie przeciętnie, jak każdy "normalny" człowiek, który nigdy nie czytał o dietach cud itd może w tym jest troche winy), u mnie one też sie pojawiają czasem (pomagają mi otręby) czy jest taka możliwość, że mam to po 'niej'?
brat i ojciec nie mają żadnych problemów :/ zresztą chyba kobity mają zazwyczaj z tym problemy
dodam, że niestety obdarowała mnie alergią na metale ;)
a autorowi topica odpowiem, że polecam jw. otręby (zazwyczaj biore 3-5 dużych łyżek :P) oczywiście 'zapite' dużą ilością wody, bo przyniosą odwrotny skutek, różnie bywa z czasem "przeczyszczenia"

nie chce źle doradzać, jednak na błyskawiczne oczyszczenie :P mniej naturalne sposoby jak czopki/tabletki bisacodyl (ale pamiętaj, że to CHEMIA i długotrwałe stosowanie nie jest zalecane, podobnie jak różnych herbat), albo sprzęt do lewki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat