Przy mojej wadze 64kg było by to około 130g białka na dzień, to trochę dużo, nie bawiłem się w liczenie kalorii, ale jem mniej więcej tak:
- śniadanie: serek(jakiś danio czy jaki tam mam)
- 2 śniadanie: płatki z mlekiem i rodzynkami
- obiad(jest to posiłek przed treningowy): 1)pierś z kurczaka(nie znam wagi, ale tyle ,żeby się najeść)lub kawałek wołowiny + pół woreczka brązowego ryżu + 3łyżeczki oliwy z oliwek + sałatka/surówka lub 2)Od czasu do czasu spaghetti, rybka albo to co mama zrobi na obiad
- posiłek po treningowy: ryż brązowy + pierś z kurczaka + oliwa z oliwek + surówka/sałatka lub spaghetti(makaron,mięso,sos)
- kolacja: 1-2 kromki chleba z masłem i(dowolne z tego co wypisze):
- ser żółty
- twaróg + coś na tym(pomidor,cebula)
- wołowinę w plasterkach
- jajecznica
- coś z ryb
Do tego jeszcze 1-2 szklanki mleka dziennie(nie wliczając tego w płatkach)
Posiłek po treningowy tylko w dni treningu: pon-śr-pt
Czasami w ciągu dnia jeszcze zjem wędzoną rybe, bo niestety te z puczki np tuńczyk w wodzie(czy co to jest) to mi jakoś nie podchodzi, ani śledzie w oleju, zalewie pomidorowej itp
Zmieniony przez - Loganekkk w dniu 2009-08-22 21:05:45
Zmieniony przez - Loganekkk w dniu 2009-08-22 23:16:36
- śniadanie: serek(jakiś danio czy jaki tam mam)
- 2 śniadanie: płatki z mlekiem i rodzynkami
- obiad(jest to posiłek przed treningowy): 1)pierś z kurczaka(nie znam wagi, ale tyle ,żeby się najeść)lub kawałek wołowiny + pół woreczka brązowego ryżu + 3łyżeczki oliwy z oliwek + sałatka/surówka lub 2)Od czasu do czasu spaghetti, rybka albo to co mama zrobi na obiad
- posiłek po treningowy: ryż brązowy + pierś z kurczaka + oliwa z oliwek + surówka/sałatka lub spaghetti(makaron,mięso,sos)
- kolacja: 1-2 kromki chleba z masłem i(dowolne z tego co wypisze):
- ser żółty
- twaróg + coś na tym(pomidor,cebula)
- wołowinę w plasterkach
- jajecznica
- coś z ryb
Do tego jeszcze 1-2 szklanki mleka dziennie(nie wliczając tego w płatkach)
Posiłek po treningowy tylko w dni treningu: pon-śr-pt
Czasami w ciągu dnia jeszcze zjem wędzoną rybe, bo niestety te z puczki np tuńczyk w wodzie(czy co to jest) to mi jakoś nie podchodzi, ani śledzie w oleju, zalewie pomidorowej itp
Zmieniony przez - Loganekkk w dniu 2009-08-22 21:05:45
Zmieniony przez - Loganekkk w dniu 2009-08-22 23:16:36