"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
Co jeść gdy jest sie chorym? Teraz np mam mocne zapalenie górnych dróg oddechowych i jestem na antybiotyku przez tydzień i nie mam apetytu żeby trzymac się kurczowo diety jakos w siebie wciskam ale jest cięzko, czy mozna szamac gainera czy białko częsciej bo taki koktail dużo latwiej wchodzi niz ryz i piers z kury;/ Czy wogule lepiej odstawic na czas choroby.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
No jasne że można Jak najbardziej TO jedyny sposób by dużo na masie nie spaść...
...
Napisał(a)
Organizm walczy z chorobą. Więc potrzebuje skłądników. Nie odstawiaj. Pomóż mu, a nie przeszkadzaj
A póki masz wolny czas, siedzisz w domu to poczytaj w necie o chorobie i jej skutkach
A póki masz wolny czas, siedzisz w domu to poczytaj w necie o chorobie i jej skutkach
...
Napisał(a)
Od czytania masa mu sie nie utrzyma a wiec...
Każdy posiłek łacz razem z jakims bulionem warzywnym , to wszystko miksuj i pij...Szybko łatwo i smacznie
Każdy posiłek łacz razem z jakims bulionem warzywnym , to wszystko miksuj i pij...Szybko łatwo i smacznie
....życie to coś więcej niż krew pot sperma i łzy...
...
Napisał(a)
Przede wszystkim koktajle!
Ryż, ser biały, banany, możesz miksować nawet pierś z kurczaka. Z wodą, maślanką, mlekiem - jak chcesz.
Dużo tego jest na forum.
Taki posiłek dużo łatwiej będzie Ci przełknąć.
Ryż, ser biały, banany, możesz miksować nawet pierś z kurczaka. Z wodą, maślanką, mlekiem - jak chcesz.
Dużo tego jest na forum.
Taki posiłek dużo łatwiej będzie Ci przełknąć.
Only The Strong Survive!!!
...
Napisał(a)
Tuna + Cola panowie i jazda
Zmieniony przez - smyryyyy w dniu 2007-11-16 22:00:59
Zmieniony przez - smyryyyy w dniu 2007-11-16 22:00:59
....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
Polecane artykuły