Co wziąć na 1 raz żeby ZMĘŻNIEĆ (szczęka, głos, agresja, popęd) i PRZY OKAZJI nabrać mięśni??
Staż: 10 lat
Wzrost: 180 cm
Waga: 77 kg
Tłuszcz: 10-15%
Biceps: 36 cm
Klatka: 102 cm
Brzuch: 83 cm
Budowa: Ektomorfik
Dieta:
Energia: 3200 kcal
Białko: 260 g
Węgle: 320 g
Tłuszcz: 90 g
Woda: 3 litry
Suple:
Kreatyna: 5 g
Witaminy, Minerały itd..
Osiągi (1RM):
Wyciskanie na ławce: 90 kg
Przysiad: 110 kg
Martwy ciąg: 140 kg
Zdrowie: świetne
Skóra: gładka, zero pryszczy
Zarost: znikomy
Szczęka: słabo zarysowana
Łysienie: cały czubek głowy
Trening: Pon, Śro, Pią – Siłownia, Trening dzielony, 1h, krótko, intensywnie, około 20-30 serii/trening, 6-10 max. powtórzeń w serii.
Regeneracja: W pozostałe dni, rozciąganie, kilka minut aerobów, relaksacyjnie basen, zawsze dość snu, zero stresów, praca umysłowa.
Cel: Głównie zmężnienie (większa szczęka, niższy głos, więcej zdecydowania, większy popęd) + przy okazji więcej siły i masy.
Odkąd pamiętam zawsze byłem bardzo chudy, i pomimo profesjonalnego 10 letniego treningu,
wszystkimi sposobami i dopracowanej diety: jajka, chude mięso, ryż, zdrowe tłuszcze, serwatka itd..
moje rezultaty są wyraźnie słabsze od ludzi z którymi trenowałem. Przybrałem jakieś 10kg w ciagu 10lat.
Trening i dietę mam ułożoną przez kulturystę, i kiedy przekraczam pewien poziom kalorii,
zaczynam przybierać tłuszczu podczas gdy moje mięśnie praktycznie wciąż stoją w miejscu.
Na domiar tego, obecnie mam „dopiero” 32lata ale czuje już wyraźnie spadek poziomu hormonów.
Nie mam już tyle zapału co kiedyś, tyle popędu, ani tyle siły i kondycji. I na pewno nie jest to przetrenowanie ani stres.
W młodości miałem bardzo intensywne życie seksualne po którym obecnie została mi tylko łysina.
To w połączeniu z wysokim głosem, dużym czołem i małą szczęką sprawia że wyglądam jak ufoludek ;)
Tzn. mięśnie mam proporcjonalne ale chudą szyję, mała szczękę, słaby zarost itd..
Dlatego moim głównym celem jest zmężnienie gdyż pomimo swojego wieku wciąż wyglądam jak chłopiec, tyle że łysy ;)
Zależy mi na tym żeby mieć większą szczękę, niższy głos, więcej agresji czyli motywacji,
a także większy popęd i chęć do życia. Siła i masa będą wtedy tylko przyjemnym dodatkiem.
Nie chcę się tylko spompować i być większy. Przykład: http://i59.tinypic.com/16iegdh.jpg
Chce być bardziej męski i mieć bardziej kwadratową szczękę. Coś w tym kierunku:
http://nattyornot.com/wp-content/uploads/2014/10/john-cena-anabolic-steroids-natty-or-not.jpg
1) Co polecacie na początek, jaki środek, ile, jak długo itd..
Robiłem jakiś czas temu badania i testosteron był pośrodku skali.
Preferowałbym raczej dłuższe i słabsze cykle.
W sumie wystarczyłoby mi dobić testo do górnego poziomu.
2) Jak to wyliczyć?
3) Czy waląc zastrzyki potrzebuje leki osłonowe na wątrobę?
4) Co powinienem brać, ile i kiedy przeciw estrogenom?
5) Jak dokładnie, kiedy, czym itd. zrobić odblok?
Z góry dzięki za odpowiedź