...
Napisał(a)
Witam czy jest ktos kto orientuje sie jakie dobre srodki na oslone watroby mozna dostac w Angielskich aptekach ? Z gory dzieki za podpowiedzi ! Pzdr.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Liv 52, nie tak dobry jak heparegen z pl ale też raczej da rade
...Fluctat Nec Mergitur...
...
Napisał(a)
Jak to brac??Bede lecial wino solo 30 mg ed.Jaki koszt tego??W aptece pytac o Liv 52 tak?? Dzieki ziom !
...
Napisał(a)
Na pewno jest tam dostepny suplement Liver Longer. Substancja czynna w nim zawarta, czyli kwas TUDCA to absolutny lider, jesli chodzi o profilaktyke watroby w trakcie cyklow na oralach. W porownaniu z tym Heparegen czy essentiale to se mozna...:):P
Inna sprawa, ze przy takim cyklu to nie wiem czy jest sens bawic sie w jakies powazne oslonki.
Inna sprawa, ze przy takim cyklu to nie wiem czy jest sens bawic sie w jakies powazne oslonki.
...
Napisał(a)
Ok dzieki wielkie!A jak to brac??
...
Napisał(a)
milk thistle z REFLEX
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth
...
Napisał(a)
j.w.
ja biore kapse liva i kapse milka,
ja biore kapse liva i kapse milka,
OFF
"NATURA NIE NAGRADZA I NIE KARZE. ISTNIEJĄ WYŁĄCZNIE KONSEKWENCJE"
...
Napisał(a)
liv 52 double strong na ebayu kup
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
i hepatil po cyklu tez dostepny tutaj
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
cykl do oceny boldenon+trenbolon+testosteron+winstrol
Następny temat