Szacuny
3
Napisanych postów
62
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
410
Witam. Co polecacie aby sobie podjadac np w pracy, miedzy posilkami itp aby zrobic troche masy? Nie mowie nawet tylko o miesniach ale ogolnie zeby przytyc. Mam na mysli cos a'la jakies batony czy cos? Co polecacie? (najlepiej z mala iloscia cukru, jesli to mozliwe ;)
A pozniej(jezlei bedzie na nie miejsce) myslec o przekaskach na ;mase'.........
A tak to miedzy posilkami jak jestes glodny-warzywa,w mniejszych ilosciach owoce...Jak chcesz cos wiekszego,bradziej kalorycznego(jakie proteinowy baton)musi sie zgazdac wszyskto w bilansie dziennym ale to tak jak mowie, dobra dieta to i glodnym sie nie bedzie.Ale najpierw tzra sie wziasc za jej ukladanie i tobie to radze
Szacuny
3
Napisanych postów
62
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
410
Mam turbometabolizm, po porzadnym obiedzie za dwie godziny szukam czegos do zjedzenia. W pracy zjadam drugi obiad albo kanapki, poza tym zapycham sie paluszkami waflami ryzowymi itp. Obecnie nie trenuje wiec dlatego pytalem ogolnie o cos aby przytyc (niekoniecznie musi to byc masa miesniowa) jestem szczuply i nie zalezy mi tylko na miesniach ale ogolnie na masie stad moje pytanie, chcialbym ogolnie przybrac na wadze...